Black Friday 2017

Black Friday 2017 is voorbij, bekijk hier alle data voor de komende jaren
Wanneer is Black Friday

Black Friday 2017 valt op vrijdag 24 november. Vanaf dat moment kunt u bij een groot aantal winkels uw slag slaan en korting pakken op veel producten. Naar onze verwachting gaan er ruim 50 bekende (web)winkels deelnemen en kunnen de korting oplopen tot wel 80%.

Doorbraak Black Friday in België

Black Friday is al een aantal jaar in België actief, maar sinds 2016 is er sprake van een serieuze doorbraak. Diverse media melden dat retailers dankzij Black Friday één van de beste dagen van het jaar hebben gedraaid. Doordat er vorig jaar veel geïnvesteerd is in mediapromotie over het onderwerp Black Friday, heeft het fenomeen een flinke groei doorgemaakt en is Black Friday bij steeds meer Belgen een bekend begrip. Dankzij deze groei is de verwachting dat retailers die voorgaande jaar geen speciale acties hadden tijdens Black Friday België, er vanaf dit jaar wel aan mee doen om zo hun graantje van dit succes mee te pikken.

Wat heeft u aan Black Friday 2017?

Dankzij deze ontwikkelingen kunt u tijdens Black Friday 2017 kiezen uit een groot aanbod van producten tegen gereduceerde prijzen. Een mooie bijkomstigheid is dat december voor de deur staat en u daarmee ook leuke cadeaus tegen een fijne prijs kunt kopen. Voor bijvoorbeeld onder de kerstboom of voor de zeer snel naderende Sinterklaasvond. Een mooie Black Friday trend in België is dat de meeste aanbiedingen geldig zijn tot en met Cyber Monday. Voor 2017 is dit dus van vrijdag 24 tot en met maandag 27 november. Hierdoor heeft u langer de tijd om uw bestellingen online te plaatsen. Houdt wel rekening met de beperkte beschikbaarheid van de meeste aanbiedingen. Wacht dus niet te lang met uw online aankoop!

Verwachte aanbiedingen en winkels

Tijdens Black Friday 2017 zijn vooral aanbiedingen uit de categorieën elektronica, fashion en wonen populair. Over het algemeen zijn de kortingen op elektronica producten zoals TV’s, smartphones, computers e.d. wat lager dan op bijvoorbeeld fashion items. Bekende ketens als Amazon, Bol.com, Coolblue en La Redoute hebben diverse topaanbiedingen tijdens deze dagen. Wij van Black Friday Expert zetten alle aanbieders en aanbiedingen voor u bij elkaar in ons winkeloverzicht.

Mis geel deals!

Wanneer u geen exclusieve deals wilt missen, adviseren wij een inschrijving voor onze nieuwsbrief. Hiermee ontvangt u tijdens Black Friday 2017 de fijnste deals overzichtelijk in uw mailbox.

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van Black Friday Expert wilt ontvangen in uw mailbox en gaat u akkoord met de voorwaarden