Black Friday 2018

Black Friday 2018 is voorbij, bekijk hier alle data voor de komende jaren
Wanneer is Black Friday?

Black Friday 2018 gaat van start op vrijdag 23 november! Vanaf dat moment zijn alle aanbiedingen actief en kunt u bij heel veel winkels uw slag slaan en korting pakken op talloze producten. Naar verwachting gaan er dit jaar meer dan 100 bekende (web)winkels deelnemen en kunnen de korting oplopen tot wel 80%. Let’s go!

Black Friday is groter dan Solden

Black Friday is al een aantal jaar in België actief, maar sinds 2017 is er sprake van een serieuze doorbraak. Zo meldt Comeos bijvoorbeeld dat Black Friday in België belangrijker is dan het traditionele “Solden”. BlackFridayExpert.be wist in 2017 maar liefst 70 winkels te verzamelen die specifieke Black Friday aanbiedingen hadden voor de Belgische markt. Wij verwachten voor Black Friday 2018 dan ook een ongekend hoog aantal deelnemende (web)winkels. Onze verwachting is dat u dit jaar bij meer dan 100 winkels kunt profiteren van Black Friday aanbiedingen. Alle deelnemers en aanbiedingen vindt u op onze deelnemerspagina.

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van onze nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van Black Friday Expert wilt ontvangen in uw mailbox en gaat u akkoord met de voorwaarden