Header afbeelding Black Friday 2019

Black Friday 2019

Black Friday 2019 gaat van start op vrijdag 29 november 2019! Vanaf deze dag zijn er duizenden winkels in heel België die kortingen aanbieden op een groot assortiment aan producten. Van grote televisies, computers of reizen tot aan kleine, lokale producten bij u in de winkelstraat. Naar verwachting wordt Black Friday steeds groter. Dit betekent dat meer en meer winkels dé strafste Black Friday deals willen aanbieden! Kortingen kunnen wel oplopen tot 80%. Bent u er klaar voor?

Lees verder
Black Friday 2019 is afgelopen, bekijk hier alle data voor de komende jaren
Wanneer is Black Friday?

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van Black Friday Expert wilt ontvangen in uw mailbox en gaat u akkoord met de voorwaarden

Black Friday is groter dan ooit

Black Friday is groter dan ooit! Waar het een aantal jaar geleden nog alleen de grote winkels waren die meededen aan dit koopjesfestijn, probeert nu elk lokaal winkelketen onderdeel te zijn van de Black Friday gekte. De koopjesdag, die standaard valt op de vierde vrijdag in november, vindt zijn oorsprong in de Verenigde Staten. Daar zorgt de dag na het Amerikaanse feest Thanksgiving standaard voor beroering. In de VS zijn veel Amerikanen vrij op de dag na Thanksgiving, dus dé perfecte dag om de stad in te gaan. In België is dit natuurlijk niet zo, maar met de komst van alle online webwinkels, is dit natuurlijk geen probleem. Even tussendoor kortingen checken, bestellen en de volgende dag in huis! Klinkt goed toch?!

De beste Black Friday deals

Naar verwachting zal er op 29 november 2019 een ongekend aantal webwinkels meedoen, want iedereen wil de eerste zijn. Wij verwachten dat u tijdens Black Friday honderden elektronica, fashion– en sport producten kunt verwachten. Of misschien bent u wel op zoek naar een nieuwe laptop of smartphone? Tijdens Black Friday zijn zelfs producten die normaal erg prijzig zijn, in de sale. Het is dus erg belangrijk dat u op tijd alle aanbiedingen in de gaten houdt om zeker te weten dat u uw favoriete deal niet gaat missen. Bekijk Black Friday Expert regelmatig en sta klaar op 29 november!

Profiteren van álle deals tijdens Black Friday 2019

Om zeker te weten dat u geen deal mist, hebben wij al ruim van tevoren het volledig winkeloverzicht voor u geselecteerd. Door dit winkeloverzicht regelmatig in de gaten te houden, weet u straks als eerste welke Black Friday deals er zijn. Verder kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief. U ontvangt dan tijdens en vóór Black Friday updates met de zotste deals!