Black Friday 2020

Black Friday 2020 vindt dit jaar plaats op vrijdag 27 november 2020. Vanaf deze vrijdag kunt u weer uw slag slaan en profiteren van allerlei leuke koopjes. Naar verwachting gaan er dit jaar weer honderden winkels en webshops meedoen met Black Friday. Kortingen kunnen tijdens deze kortingsdag oplopen tot wel 80%. Dus Let’s Go naar de winkel of online en zorg dat al uw favoriete producten in huis zijn met Black Friday 2020!

Lees verder

Populariteit Black Friday in 2020 alleen maar groter

Black Friday is al een aantal jaar populair in België en de populariteit van deze koopjesdag wordt alleen maar groter. Sinds 2017 is Black Friday in België zelfs groter dan het traditionele Solden! Met meer dan 120 winkels vorig jaar heeft Black Friday in België al een megagroei doorstaan. Maar wat is Black Friday eigenlijk? Misschien weet u dit nog niet, dat kan! Op de vierde vrijdag in november kunt u jaarlijks profiteren van duizenden aanbiedingen in het hele land. Behalve België, doen nog veel andere landen ook mee aan de gekte rondom deze kortingsdag. Van origine begon de VS met dit feest. Op de vierde donderdag in november wordt altijd Thanksgiving gevierd en veel Amerikanen zijn één dag later vrij. Dit werd voor winkeliers gezien als perfecte dag om hun producten in de uitverkoop te doen. Dit concept is inmiddels uitgegroeid tot het welbekende Black Friday.

Black Friday niet meer alleen vrijdag

Waar Black Friday begon met aanbiedingen in de lokale winkels, zijn de Black Friday deals inmiddels niet alleen maar in winkels verkrijgbaar maar ook online. Verder vond deze kortingsdag eerst alleen plaats op de vrijdag, maar winkels willen allemaal de eerste zijn. Hierdoor is het bij elke winkel vaak anders wanneer Black Friday begint. Sommige winkels zoals adidas, Coolblue en Amazon willen natuurlijk als eerste de beste deals kenbaar maken aan het winkelend (online) publiek, dus doen ze er alles aan om met de beste deal voor de dag te komen. Verder lopen de aanbiedingen vaak door in het weekend en soms zelfs tot Cyber Monday; de dag waarop u online kunt profiteren van straffe kortingen. Bekijk voor de juiste data van de aanbiedingen van Black Friday 2020 en wanneer Black Friday plaatsvindt, Black Friday Expert regelmatig.

Wat kunt u verwachten?

Al die koopjes zijn natuurlijk leuk, maar hoe zit het met echt dure producten? En producten die u echt nodig hebt? Zijn die ook in de aanbieding? Het antwoord is ja! Tijdens Black Friday 2020 kunt u zowel primaire producten verwachten als luxe goederen als laptops, tv’s en smartphones. Maar niet alleen voor de elektronica is Black Friday dé dag om uw portomonnee te besparen, ook voor uw kids is deze dag geweldig! Want veel speelgoed is op deze dag in de aanbieding. Zelfs het allernieuwste LEGO product, kunt u tijdens het Black Friday weekend voor uw kind aanschaffen. Wilt u deze deals allemaal niet missen? Wij hebben het een stuk makkelijker voor u gemaakt. Met de echte Black Friday expert nieuwsbrief kunt u zelf uw interessegebied bepalen en krijgt u zo dus alleen de deals die voor u bestemd zijn; makkelijker kan het niet, toch?!