Black Friday 2021

U weet dat Black Friday 2021 is aangebroken wanneer de winkels weer volhangen met posters van Black Friday, flyers bedrukt staan met deze term en u overal op radio en tv korting voorbij ziet komen. Op vrijdag 26 november is het weer zo ver! U kunt als consument profiteren van duizenden aanbiedingen van meer dan honderd merken in heel België.  Van Black Friday elektronica deals tot speelgoed cadeautjes voor uw kids. U kunt het zo gek niet bedenken of het is in de aanbieding op deze vierde vrijdag in november.

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van Black Friday Expert wilt ontvangen in uw mailbox en gaat u akkoord met de voorwaarden

Black Friday 2021 wordt groter dan ooit

Black Friday is al meer dan vijf jaar groot in België. Standaard zijn alle Belgen op de vierde vrijdag in november in de stad te vinden om de beste deals te scoren. Maar wat is nu eigenlijk de Black Friday betekenis? De naam komt uit de VS. Daar vieren ze altijd het traditionele feest Thanksgiving op de vierde donderdag in november. De daaropvolgende vrijdag nemen veel mensen vrij. Voor winkeliers was deze vrijdag daarom dé uitgelezen kans om hoge kortingen aan te bieden. Iedereen was in de stad, dus had de tijd om hun favoriete producten te kopen. Inmiddels is Black Friday niet alleen een vrijdag meer; de vrijdag heeft plaats gemaakt voor het Black Friday Weekend. En zelfs de maandag is nog bij dit weekend getrokken onder de naam Cyber Monday, welke speciaal gericht is op online aanbiedingen.

Black Friday deals: wat is de verwachting?

De Black Friday 2021 deals zijn natuurlijk nog niet bekend, maar we kunnen wel alvast een voorspelling doen naar het soort producten wat u kunt verwachten, en de winkels die wij verwachten weer mee te zullen doen komende Black Friday editie. Veel elektronica artikelen zijn duur wanneer u deze aan wilt schaffen. Het is vaak een grote uitgave; waar u eerst een tijdje voor moet sparen. Tijdens Black Friday kunt u ook de allernieuwste tv’s, laptops en smartphones aanschaffen voor een prijs die u nooit van tevoren had bedacht. Behalve elektronica producten, vindt u ook honderden speelgoed, vliegtickets en honderden fashion artikelen in de Black Friday sales op 26 november 2021.

Er zeker van zijn niks te missen?

Speciaal voor u hebben we een volledig winkeloverzicht gemaakt met alle Black Friday deelnemers. Door regelmatig een kijkje te nemen op deze site weet u straks zeker dat uw favoriete deal niet aan u voorbijgaat. Voor de beste Black Friday deals moet u namelijk snel zijn, anders zijn ze zo weg! Een andere manier om op de hoogte te blijven, is om uzelf te abonneren op onze nieuwsbrief. U krijgt tijdens Black Friday dan een nieuwsbrief met de beste deals van de categorie van uw voorkeur.