Header categorie Black Friday Expert

Black Friday 2022

Is uw dochter geslaagd voor haar rijbewijs? Heeft uw zoon om AirPods gevraagd? Of wilt uw vrouw graag een nieuw paar schoenen? Dan is Black Friday 2022 de ideale feestdag voor u! Op 25 november lopen de kortingen op veel producten hoog op, omdat dit dé kortingsdag van het jaar is. Op deze dag kunt u uzelf en anderen verwennen met mooie cadeautjes met straffe promoties. Dus grijp uw kans en lees hier alles over dé kortingsdag van 2022.

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday 2022 in België

Black Friday wordt steeds populairder in België. Het verhaal begon natuurlijk in Amerika, waar met Black Friday de kerstinkopen vervroegd werden. Deze fantastische feestdag is door het internet en sociale media overgevlogen naar ons kleine kikkerlandje. Dit betekent dat wij Belgen volop kunnen genieten van waanzinnige promoties en straffe kortingen. En daar houden we van! We verwachten voor Black Friday dat er weer ontzettend veel winkels gaan deelnemen en dat de prijzen flink gaan zakken. Eén ding is ieder geval zeker, wij kunnen niet wachten op vrijdag 25 november, jullie wel?!

De grootste spelers tijdens Black Friday 2022 

Zoals nu wel duidelijk is draait Black Friday om heel veel kortingen. Maar waar moet u dan precies zijn voor de beste promoties? Er zijn veel winkels die toffe kortingen weggeven, maar toch zijn er een aantal winkels die er bovenuit steken. We hebben het natuurlijk over Coolblue, MediaMarkt en Bol.com! Producten in de categorieën elektro, Apple, wonen en kleding komen ieder jaar weer in de aanbieding. Houd dus deze spelers in de gaten tijdens Black Friday.