Header categorie Black Friday Expert

Black Friday 2023

Is het ooit dé perfecte tijd om een cadeautje aan te schaffen, zoals een MacBook, een paar sneakers of een televisie? Ja, dat is het zeker! Namelijk tijdens Black Friday 2023 op vrijdag 24 november. Tijdens deze feestdag lopen de kortingen zo hoog op, dat u die smartphone of koptelefoon voor een aanzienlijke lagere prijs kunt kopen dan de normale verkoopprijs. Wilt u weten waarom, waar en wanneer u de beste Black Friday deals kunt scoren? Lees dan snel verder.

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday 2023 in België

Het Black Friday avontuur is begonnen in Amerika, waar het al jaren een groot fenomeen is. Black Friday valt ieder jaar op de vrijdag na Thanksgiving, wat betekent dat het in 2023 op vrijdag 24 november valt. Wij raden aan deze dag zeker een opvallend plekje in uw agenda te geven. Er worden tijdens deze feestdag namelijk onwijs toffe promoties aangeboden die u niet wilt missen! Er doen in België steeds meer winkels mee met de Black Friday gekte, waardoor het aanbod ieder jaar weer stijgt. Hierdoor kunt u nóg mooiere deals binnenhalen. Kom maar op met die knallende Black Friday deals!

De grootste spelers tijdens Black Friday 2023

De Black Friday gekte kans soms overweldigend zijn. U weet misschien niet meer waar u het moet zoeken. Gelukkig helpt Black Friday Expert daar bij door de beste Black Friday promoties te verzamelen. Hierdoor hoeft u alleen nog onze website te bezoeken en bent u gelijk op de hoogte van het Black Friday aanbod. Daarnaast vertellen wij u graag welke winkels ieder jaar weer verbluffend zijn met waanzinnige kortingen, zoals Bol.com, MediaMarkt en Coolblue. Wij raden dan ook aan om deze winkels tijdens Black Friday in de gaten te houden!