Cyber Monday 2019

Cyber Monday 2019

Cyber Monday 2019 start op maandag 2 december. Cyber Monday is dé maandag na Black Friday en wordt gezien als de laatste dag van het koopjesweekend. Waar Black Friday is gericht op zowel de offline als online koopjes, is Cyber Monday alleen maar gericht op de online verkoop.

Lees verder
Cyber Monday 2019 is afgelopen, bekijk hier de data voor de aankomende edities
Wanneer is Cyber Monday?

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van Black Friday Expert wilt ontvangen in uw mailbox en gaat u akkoord met de voorwaarden

Waarom Cyber Monday?

Webwinkeliers kwamen er achter dat de Amerikanen op de eerste dag na Black Friday hun kerstaankopen deden. Dit deden ze juist op de dag na Black Friday om op die manier te ontsnappen aan de drukte. Door deze trend werd het idee bedacht om Black Friday door te trekken naar de maandag.  Op deze maandag zouden dan alleen producten die online werden verkocht in de aanbieding zijn.

Cyber Monday verwachtingen

Het is belangrijk om Cyber Monday ook goed in de gaten te houden en u niet alleen maar te focussen op Black Friday. Door ook te weten dat er nog een Cyber Monday deal aankomt, loopt u geen grote deal mis. Veel grote winkels bewaren namelijk hun deals totdat het Black Friday 2019 of Cyber Monday is. Veel grote spelers hebben allang door dat Cyber Monday ook bestaat en gooien alle remmen los op deze online kortingsdag. Winkels als Coolblue, Amazon, MediaMarkt en Fnac zijn grote winkels die vaak van tevoren al goed nadenken over hoe ze deze speciale dagen aan gaan pakken.

Welke winkels doen mee?

U hebt natuurlijk zelf de mogelijkheid om alle winkels goed in de gaten te houden maar Black Friday Expert wilt u daar ook graag bij helpen daarom geven wij u een up-to-date overzicht met alle deelnemende winkels aan deze kortingsdagen. Houd deze pagina goed in de gaten en sta in de startblokken op 2 december 2019! Dan heeft u zo uw favoriete deal in huis!