Black Friday iPhone 11
iPhone 11

iPhone 11 Black Friday 2024

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

iPhone 11 Black Friday

Droomt u weleens van een goede spiegelreflexcamera waarmee u prachtige landschappen, portretten en actiefoto’s kunt maken? Met de iPhone 11 is het niet meer nodig om een dure camera aan te schaffen, u doet het allemaal met uw smartphone! Dé nieuwe focus van de iPhone 11 is camera. Met een driedubbele lens kunt u meer en betere foto’s maken dan ooit tevoren. Tijdens de iPhone 11 Black Friday kunt u dit geweldige product kopen en minder geld uitgeven dan u verwacht had.

Voorspellingen voor iPhone 11 Black Friday 2024

Wanneer we terugblikken naar iPhone deals van voorgaande jaren, dan zijn we ervan overtuigd dat er ook tijdens Black Friday 2024 weer ontzettend straffe promoties plaats gaan vinden. U ontving vorig jaar bijvoorbeeld tot €264 korting op de iPhone 11.

iPhone 11 Black Friday deals van eerdere edities

Een terugblik naar iPhone deals uit vorige jaren:

  • de iPhone 11 128 GB Groen van €839 naar €735, dus met -12% korting bij Bol.com;
  • een iPhone 11 128 GB Rood van €889 naar €734, dus met -17% korting bij Bol.com;
  • de iPhone 11 van €745 naar €677,95, dus -9% korting bij KPN;
  • En nog meer leuke deals!

iPhone 11 Pro

De iPhone Pro is een van de broertjes van de iPhone 11. Alleen zijn er een aantal verschillen. De Pro heeft een vernieuwd camerasysteem en een ontzettend lange batterijduur. De smartphone wordt gezien als één van de meest krachtige en geavanceerde telefoons. Wanneer u deze vernieuwingen wel ziet zitten, dan is de iPhone 11 Pro iets voor u!

iPhone 11 Pro Max

De iPhone Pro Max is de opvolger van de iPhone XS Max. Daarbij zijn de accuduur, de camera en de prestaties natuurlijk wel verbeterd en dus van absolute topkwaliteit. De camera heeft een indrukwekkende nachtmodus, waarmee u prachtige foto’s kunt schieten in het donker. Deze betere functies resulteren ook in een hogere prijs dan de iPhone 11 Pro.

Huidige deals en acties

Bent u overtuigd om deze telefoon aan te schaffen en kunt u haast niet wachten? Check dan de huidige promo’s in ons deal– en winkeloverzicht!