Bol Black Friday 2024

Bol Black Friday
De Black Friday 2024 deals van Bol zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Bol

Gratis verzending vanaf 20,- | Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend | Gratis retourneren

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Bol Black Friday 2024

Met meer dan 15.000 duizend artikelen is Bol één van de grootste webwinkels in Nederland en België. U kunt bij Bol terecht om uzelf te verwennen met een leuk cadeau maar u kunt er ook duizenden andere artikelen vinden waarmee u anderen verblijdt. Denk aan boeken, elektronica, cadeaubonnen, kleding, sieraden, kookattributen, cosmetica, Smart home, speelgoed, verzorging, herenmode, huishouden, Nespresso en nog veel meer artikelen voor uzelf en uw huis. Tijdens Black Friday biedt Bol producten aan met hoge kortingen.

Black Friday is binnen een paar jaar ook in België uitgegroeid tot koopjesdag van het jaar. Deze dag komt oorspronkelijk uit Amerika en wordt gevierd op de dag na Thanksgiving. Maar tegenwoordig zijn de beste deals niet alleen op Black Friday te vinden, maar ook gedurende de dagen ervoor en erna. Veel retailers beginnen steeds eerder met Black Friday, zo ook Bol. Het is daarom belangrijk om niet alleen op 29 november, maar ook daarvoor de Black Friday deals van Bol goed in de gaten te houden.

Bol tijdens Black Friday

Bol doet al jaren mee met Black Friday. Honderden boeken, speelgoed, kleding en elektro artikelen worden aangeboden voor lagere prijzen. Behalve de standaard producten vindt u ook luxe fashion artikelen zoals Happy Socks. Aangezien Sint Nicolaas en Kerst steeds dichterbij komen, is 29 november de uitgelezen kans om alle inkopen in te slaan voor de feestdagen. Bij Bol kunt u een groot assortiment aan speelgoed vinden waar zeker wel iets bij zal zitten voor uw kind! Verder is Bol natuurlijk de winkel voor ons allemaal, dus of het nu iets voor uzelf is, uw man, vrouw of voor uw kind, bij Bol vindt u het. Tijdens Black Friday 2024 is een groot gedeelte dan ook nog in de sale! Vorig jaar waren er met Black Friday verschillende acties. Zo kreeg je op dag 1 bijvoorbeeld korting op speelgoed en op dag 2 op multimedia producten. De precieze kortingen zijn elk jaar anders. Deze dagdeals werden 8 dagen lang georganiseerd, dit is dus meer dan een week shoppen met de beste aanbiedingen! Houdt daarom de Bol Black Friday deals goed in het oog.

Wanneer is Black Friday 2024 Bol com?

Hoogstwaarschijnlijk gaat Black Friday bij Bol van start op vrijdag 23 november en gaat elke dag in het teken staan van een productcategorie. De actie eindigt hoogstwaarschijnlijk op vrijdag 29 november, de officiële Black Friday. Ook organiseert de winkel waarschijnlijk verschillende aanbiedingen op Cyber Monday, op maandag 2 december.

Hoelang duurt Black Friday 2024 Bol?

De Black Friday deals bij Bol gaan naar verwachting 10 dagen lang duren. We verwachten dat er iedere dag een nieuwe dagdeal wordt georganiseerd. Bijvoorbeeld op de maandag krijgt u mooie korting op elektronica, op de dinsdag op Apple en op de woensdag op gaming.

Wat zijn de beste Bol Black Friday 2024 deals?

De beste Bol Black Friday deals zijn de georganiseerde dagdeals op elektronica. Hier kunt u hoge kortingen verwachten op bijvoorbeeld gaming, huishoudelijke apparaten en bijvoorbeeld Apple, laptops en smartphones.

Hoeveel korting tijdens Black Friday 2024 Bol?

Wanneer we kijken naar de deals van afgelopen Black Friday edities, verwachten we dat tijdens Black Friday 2024 de kortingen op gaan lopen tot 50%. Deze korting gaat waarschijnlijk gelden op producten als speelgoed, woonproducten, elektronica en fashion.

Blijf op de hoogte van de strafste Black Friday deals!

Wilt u absoluut geen enkele deal missen? Abonneer u dan op de nieuwsbrief van Black Friday Expert en u wordt vóór en tijdens Black Friday 2024 op de hoogte gehouden over de beste deals en de tofste aanbiedingen van Black Friday bij Bol. U kunt zelf aangeven waar u deals van wilt ontvangen, waardoor u alleen de beste Black Friday deals ontvangt die voor u relevant zijn!