Black Friday iPad
ipad

iPad Black Friday 2023

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday iPad: De beste iPad deals

Tijdens Black Friday kunt u goedkoop een iPad aanschaffen! Wie zit daar nu niet op te wachten? Normaal zijn de iPads van Apple prijzig maar met Black Friday is een duur product ineens een stuk beter betaalbaar. Ziet u het al voor zich? Tijdens de feestdagen filmpjes kijken op uw iPad, even uw aantekeningen bekijken in de trein; het kan allemaal. Met een iPad van Apple kunt u plezier maken en werken in één!

Black Friday is dé dag van het jaar waarop winkeliers weer los gaan. Elke winkel staat ruim van tevoren in de startblokken om een goede deal te bedenken die aan gaat slaan bij het publiek. Ze hebben geen ongelijk; want steeds meer winkels doen mee aan Black Friday. Van lokale winkels tot grote warenhuizen. Het is een kunst om een unieke deal te bedenken die opvalt. Black Friday komt uit Amerika en is ooit bedacht omdat iedereen vrij was op de dag na Thanksgiving.

De beste iPad deals tijdens Black Friday

Tijdens Black Friday 2023 kunt u zeker ook genieten van goede iPad deals. Dit bekende Apple– product wordt gekenmerkt om zijn eenvoudige gebruik. U heeft een computer die licht is en u overal mee naartoe kunt nemen. Ten tweede kunt u kiezen uit de verschillende groottes van een iPad.

iPad Air Black Friday 

De iPad Air is dé tablet voor zakelijke en particuliere gebruikers. De Air komt in verschillende modellen, waaronder de iPad Air 2019. Deze variant is lichter, dunner en krachtiger dan al haar voorgangers. Daardoor is deze tablet ideaal voor onderweg, ook omdat deze iPad een batterij heeft voor heel de dag en u makkelijk draadloos verbonden bent. De iPad Air is over het algemeen ook perfect voor gebruik in het onderwijs en zakenleven. Dit omdat de iPad wordt gebruikt met een Apple pencil en een Smart Keyboard, waardoor een laptop eigenlijk onnodig. 

iPad Air 2020

Op 15 september 2020 heeft Apple de nieuwe generatie van de iPad Air aangekondigd. Deze nieuwe iPad Air heeft een aantal mooie updates. Zo is het scherm gegroeid naar 10,9 inch, is de Touch-Id knop op de voorkant geïntegreerd in de powerknop aan de zijkant en heeft het een nieuwe hardware genaamd A14 Bionic-soc. Met deze nieuwe hardware beweert Apple dat de iPad Air 2020 40% sneller is dan zijn vorige versie. Kortom, zeker de moeite waard om de iPad Air 2020 Black Friday deals in de gaten te houden!

iPad Pro Black Friday 

De iPad Pro kan alles wat een computer kan, maar werkt veel handiger. U kunt de tablet overal mee naartoe nemen, want hij is licht, zuinig en eenvoudig in het gebruik. Hierdoor kun u makkelijk een leuke film kijken, een e-boek lezen of een spetterende presentatie maken. De iPad Pro is momenteel de grootste tablet van Apple, maar nog steeds erg licht in haar gewicht. Ideaal dus!

iPad Pro met miniledscherm 

Apple heeft een nieuwe versie van de Ipad Pro aangekondigd. Het is een verkleinde versie van de tablet met 12,9 inch scherm. Deze kleinere versie kost €899,-. Het nieuwe model is nog krachtiger en heeft een 5G-verbinding. Tenslotte is het ook mogelijk externe schermen en externe opslag aan te sluit aan deze mooie iPad. 

Als eerste op de hoogte van de beste iPad deals

Om er zeker van te zijn dat u straks met de feestdagen uw favoriete Apple product in huis heeft, is het belangrijk dat u regelmatig Black Friday Expert checkt. Alle deals verschijnen hier namelijk als allereerst. Ook kunt u zich inschrijven op de nieuwsbrief. Black Friday Expert houdt u tijdens Black Friday op de hoogte over wanneer de strafste deals zullen verschijnen.