HEMA Black Friday 2023

BLack Friday HEMA
De Black Friday 2023 deals van HEMA zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij HEMA

Alles gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf €15,- | Telefonische klantenservice van maandag t.e.m. zaterdag | Retourneringstermijn van 30 dagen
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday HEMA

HEMA is één van de winkels die zich totaal richt op het eigen assortiment. Dit Nederlandse warenhuis heeft inmiddels niet alleen vestigingen in Nederland, maar ook in België en in zeven andere landen. Omdat alle producten écht HEMA zijn en een unieke uitstraling hebben, is een HEMA cadeau perfect om te kopen als origineel Sint Nicholaas- of kerstcadeau. Tijdens Black Friday vindt u sommige producten met hoge kortingen!

Het fenomeen Black Friday bestaat al enkele jaren en is door België overgenomen van de VS. Daar vieren ze altijd de traditionele feestdag Thanksgiving op de vierde donderdag in november en de dag erna was traditiegetrouw iedereen vrij. Dit was dé dag waarop familie bezocht werd en het druk was in de winkelstraten. Vandaar dat retailers het een goed idee vonden om hun producten in de uitverkoop te gooien, en dat bleek een goed idee. Inmiddels staat Black Friday wereldwijd bekend als dé grote kortingsdag van het jaar. Niet alleen grote webshops doen mee, maar ook kleine ondernemers mengen zich steeds meer in de Black Friday gekte.

Black Friday chaos bij HEMA

HEMA is een warenhuis die altijd al zijn eigen weg heeft gekozen. Het warenhuis kenmerkt zich doordat het zich richt op producten voor het alledaags gebruik en het assortiment dat helemaal voor HEMA geproduceerd is. Een gedeelte van de winkels wordt geëxporteerd als franchisenemer. Dit betekent dat niet alles in het assortiment zit. Typische HEMA producten zijn onder andere: de rookworst, tompouce en drop. Behalve typische HEMA producten kunt u bij HEMA terecht voor alledaagse dingen waaronder producten voor wonen, speelgoed en elektro. Ook kunt u sinds kort de allerleukste cadeaus vinden bij HEMA waardoor u zeker slaagt wanneer u tijdens Black Friday 2023 uw Sint- en kerstinkopen wilt doen! Schrijf u in voor de Deal Alerts van Black Friday Expert. Op deze manier hoeft u de allerbeste HEMA deals niet te missen." Vorig jaar profiteerde u tijdens Black Friday bij HEMA van de actie: tot 40% korting met hele straffe dagdeals.

Relevante productcategorieën

Kindermode | Fashion | Lingerie | Baby & Kind

Interessante pagina's