Over ons

Wie zijn wij? Wie zit er achter Black Friday Expert? Wat doen wij en waarom? Op deze pagina vertellen wij u alles over Black Friday Expert. Wanneer zijn wij begonnen en wat zijn onze mijlpalen? We laten het u graag weten!

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Over Black Friday Expert

Black Friday Expert is ontstaan met de visie om een oplossing te bieden voor de chaos van promo’s. Door de grote hoeveelheid promo’s is er weinig tot geen overzicht van de deals die voor u als consument interessant kunnen zijn. Zeker tijdens bekende kortingsdagen als Black Friday, Cyber Monday en Singles Day raken we soms het overzicht totaal kwijt. 

De oplossing vindt u bij Black Friday Expert. Met behulp van ons overzicht van deals en winkels kunt u snel en overzichtelijk de strafste deals vinden. Zowel tijdens Black Friday, Cyber Monday en Singles Day als het hele jaar door, selecteren wij voor u de beste deals. U stelt zo eenvoudig uw verlanglijstje op en laat geen enkele deal meer aan u voorbijgaan. 

Onze waarden

De belangrijkste waarden van Black Friday Expert zijn:

  • Hoge gebruiksvriendelijkheid
  • Vooruitstrevend
  • Behulpzaamheid
  • Ontzorgen

Onze mijlpalen

Black Friday Expert is sinds 2017 het grootste platform in België op het gebied van Black Friday. Vanaf de start werd Black Friday Expert bezocht door bijna 200.000 bezoekers in november. Inmiddels is dit aantal gestegen naar 700.000. In zowel Vlaanderen als Wallonië maken mensen dus veel gebruik van het overzicht van Black Friday deals. Behalve websitebezoekers is Black Friday Expert ook trots op de fanbase die zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. Op Facebook volgen bijna 6.500 duizend mensen het platform. Tot slot worden er in de periode van Black Friday nieuwsbrieven gestuurd naar ongeveer 19.500 abonnees. Bent u ook geïnteresseerd in deze nieuwsbrieven? Schrijf u hier ook in voor de nieuwsbrief. 

Wie zijn wij?

Black Friday Expert is een initiatief van Maddox Media. Maddox Media is een online publisher, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, in Nederland. Maddox Media is gespecialiseerd in performance based End of Year Marketing. Black Friday Expert is met meer dan 1,3 miljoen paginaweergaven in november het op één na grootste platform van Maddox Media. Naast Black Friday Expert is Maddox Media eigenaar van Black Friday Nederland en Cyber Monday Nederland. Alledrie de platformen hebben het doel om de kortingsdagen voor de consument zo gemakkelijk mogelijk te maken, zodat iedereen optimaal profiteert van de aanbiedingen. 

Contact

Maddox Media is gevestigd in ‘s – Hertogenbosch, in Nederland. Mocht u in contact willen komen omdat u een vraag of suggestie hebt,  of misschien wel samen wilt werken, dan kan dit op de volgende manier: 

Algemene vragen
info@blackfridayexpert.be

Adverteren
adverteren@blackfridayexpert.be

Adres

Maddox Media B.V.
Parralelweg 30
5223 AL ‘s Hertogenbosch
KVK 71765727
BTW nummer: NL858840595B01