Header Black Friday chromecast
Icoon chromecast

Chromecast Black Friday 2024

Wanneer u niet in bezit bent van een smart TV, maar u toch wel graag Netflix of bijvoorbeeld Videoland op uw televisie wilt kijken. Dan kunt u voor een klein prijsje een Google Chromecast aanschaffen. Hiermee kunt u uw favoriete serie toch lekker op een groter scherm bekijken. En met de Chromecast Black Friday aanbiedingen komt u ook nog eens lekker voordelig uit!

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Chromecast Black Friday

Met de Chromecast streamt u heel makkelijk naar uw televisie. Er zijn op dit moment verschillende versies uitgebracht waaronder de Chromecast Ultra. Ook er een nieuwe versie uitgebracht, namelijk een Chromecast met Google TV. Dit betekent dat de voorgangers nog wel eens voor hele straffe promoties kan gaan zorgen tijdens Black Friday!

Voorspellingen voor Black Friday 2024

We verwachten dat er tijdens Black Friday 2024 weer mooie promoties gaan zijn. Vorig jaar ontving u bijvoorbeeld bij MediaMarkt -25% korting op de Chromecast. Dit jaar verwachten we nog hogere kortingspercentages!

Chromecast met Google TV

Sinds 2020 is er ook een Chromecast beschikbaar met daarop Google TV. Deze gaat Android TV vervangen op de smart televisies van Sony en Philips. Met Google TV kunt u films en series kijken, live tv kijken en zelfs het beeld van uw smart deurbel op laten zien. De prijs van de dongle met afstandsbediening is 49 dollar, wat dit in euro’s gaat zijn is nog niet bekend. Dit omdat Google nog niets heeft gezegd over de nieuwe Chromecast in Europa. Voor nu is de dongle enkel beschikbaar in de VS. We houden u op de hoogte!