Black Friday Google Home

Google Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 koopt u de Google Home en de Google Chromecast, zeer voordelig met promoties oplopend tot wel -35%. De allerbeste Black Friday deals op Google producten vindt u op deze pagina.

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Google

Google is misschien wel hét meest bekende merk wereldwijd. Wie er niet van Google heeft gehoord, is niet opgegroeid met internet en zou het niet makkelijk kunnen krijgen in onze huidige technologie maatschappij. Alles waar we gaan en staan kan inmiddels verbonden worden, van ons huis tot onze gezondheid. We hoeven niks meer zelf op te zoeken. Dit maakt het leven een stuk gemakkelijker, maar maakt ons als samenleving ook luier. Toch houden wij van lui, en willen we zo min mogelijk te hoeven doen. De producten van Google (Google Home en Chromecast) dragen bij aan dit ideaalbeeld en kunnen met Black Friday goedkoop aangeschaft worden!

Google Home Black Friday

Eén van de producten die is bedoeld om het leven een stuk makkelijker te maken, is de Google Home. Afgelopen jaar werd dit product tijdens Black Friday aangeboden bij de MediaMarkt van €149,- voor €99,-. De mini werd zelfs aangeboden van €59,- voor slechts €29,-. Maar wat is de Google Home nu precies? De Google Home is de Google zoals u gewend bent, maar dan zonder de laptop te starten en Google in te tikken. U kunt alles aan Google Home vragen. Naast vragen stellen, is de Google Home ook een muziekspeaker. Verder kan Google Home uw planning van de dag opsommen of iemand uit uw contactenlijst bellen. Wanneer u Google Home nodig heeft, is het enige wat u hoeft te zeggen: ‘Hey Google’. Dan antwoordt Google en vraagt hij waar hij u mee kan helpen. Mocht u niet willen dat Google Home meeluistert met uw gesprekken, kunt u het apparaat uit klikken door op de zijkant te klikken.

Google Chromecast Black Friday

Het tweede elektronica artikel dat Google heeft ontwikkeld om het leven eenvoudiger te maken, is de Google Chromecast. Met dit product kunt u eenvoudig elke applicatie die op uw telefoon staat, laten afspelen op uw televisiescherm. De chromecast wordt via een HDMI-kabel verbonden aan uw scherm. Vervolgens kunt u alle films van Netflix, Videoland of YouTube filmpjes afspreken op uw televisie. Google blijft deze Chromecast updaten. Inmiddels heeft de cast al een mooie beeldkwaliteit t.o.v eerdere versies. Wanneer u op zoek bent naar een Chromecast kunt u kiezen uit een aantal soorten. De Google Chromecast Ultra is daar één van. De Ultra werkt met een HD-kwaliteit van 4K. Dit betekent dat dit apparaatje vier keer zo scherp beeld met zich meebrengt.

Google Home of Chromecast aanschaffen tijdens Black Friday

Bent u van plan de Google Home of Chromecast aan te schaffen tijdens Black Friday? Dat is een hele goede keuze! Want wij van Black Friday Expert kunnen u nu alvast verklappen dat er zeker een aantal Google Home’s en Google Chromecasts in de aanbieding zullen zijn. Het is daarvoor belangrijk om de Black Friday deals goed in de gaten te houden en u abonneert op de nieuwsbrief. Dan weet u zeker dat de topdeals niet aan u voorbijgaan!