De deals zijn al gestart!
Scoor nu de beste deals!
De beste deals
Handig, snel en overzichtelijk

Wanneer is Black Friday 2022? 

Black Friday 2022 valt dit jaar op vrijdag 25 november 2022. Black Friday valt elk jaar op de vrijdag na Thanksgiving. Met de kennis dat Thanksgiving elk jaar op de vierde donderdag in november wordt gevierd, zijn de data waarop Zwarte Vrijdag wordt gevierd makkelijk te berekenen. Toch raden wij jullie aan de Black Friday deals vanaf vrijdag 18 november in de gaten te houden. Vanaf deze dag gaan al veel webshops van start met het weggeven van hoge kortingen.

Black Friday 2022

Dit jaar valt de vierde donderdag van november op de 24ste, dit houdt in dat Black Friday 2022 start op vrijdag 25 november. Voor wie nog denkt dat Black Friday tegenwoordig nog maar één dag gevierd wordt, heeft het goed mis. Er zijn weinig winkels die hun aanbiedingen alleen nog maar op Black Friday laten gelden. Het merendeel van de winkels pakt hun kans tijdens november door meerdaagse promoties uit te brengen. Hierbij gelden de meeste deals minstens vier dagen en vaak zelfs een hele week. Zo organiseert bijvoorbeeld Bol.com iedere dag een nieuwe dagdeal. Dit betekent dat het de moeite waard is om de grote webshops iedere dag opnieuw te checken. Iedere dag zijn er weer nieuwe beste deals en dit betekent een nieuwe kans om te scoren!

Pre-Black Friday deals

De meeste acties gelden dus vier dagen, maar er zijn ook nóg vroegere vogels. Zo zijn er winkels die begin november al van start gaan. Deze winkels starten met hun promoties na Singles Day, op 11 november. Dus zet een grote cirkel om 12 november in uw agenda, want op deze dag klinkt het startschot van de eerste Pre-Black Friday deals. 

Wanneer is de Black Week?

Het zijn nu nog niet alle winkels die al zo vroeg beginnen, dus voor het grootste deel van de promoties moeten we toch echt de Black Week in de gaten houden. Voor Black Friday 2022 betekent dat de week start op vrijdag 18 november. De allerlaatste dag van de acties is meestal op maandag 28 november, ook wel Cyber Monday genoemd. 

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Wat is het verschil tussen Black Friday & Cyber Monday? 

Cyber Monday is dus op de maandag na Black Friday. Op deze maandag worden er er ook deals gepubliceerd, maar wel enkel online. Dit is dus ook het grote verschil met Black Friday. Waarbij u bij Black Friday ook naar de fysieke winkels kunt, is dit voor Cyber Monday niet het geval. We zien daarnaast regelmatig dat Cyber Monday deals bestaan uit de Black Friday deals, maar dan met extra korting. U kunt nu misschien denken, “dan wacht ik toch gewoon op Cyber Monday met het kopen van mijn favoriete producten?”. Dit is zeker een optie, maar let wel op dat de meeste exclusieve deals toch wel tijdens Black Friday worden georganiseerd. Deze promoties gaan vaak als zoete broodjes over de toonbank. U wilt dus niet misgrijpen, omdat u te lang afwacht.

Wat is de toekomstige Black Friday data? 

Het is ook al handig om te weten wat de data gaat zijn van de aankomende Black Friday edities. Zo zorgt u ervoor dat u extra goed bent voorbereid tijdens deze feestdagen. De volgende edities van Black Friday vallen op de onderstaande data:

Op zoek naar de mooiste promo’s en beste Black Friday deals voor dit jaar? Check dan de deals via het complete winkeloverzicht.