Header wonen black friday
Icoon wonen

Wonen Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 koopt u uw woondecoratie zoals kleden, schilderijen, lampen, kussen en nog heel veel meer tegen hoge kortingen. De kortingen lopen op tot ongeveer -60%! Op deze pagina vindt u de aller tofste deals op woonartikelen die tijdens Black Friday te verkrijgen zijn.

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Wonen: Fleur uw huis op met de vele woondecoratie deals

In november is het weer tijd voor de grootste kortingsdag in heel België! Black Friday zorgt ervoor dat u even niet bezorgd naar uw portemonnee hoeft te kijken bij elke aankoop die u doet, want het is geoorloofd. Alles is goedkoop! Zo ook de leukste woonaccessoires waar u uw interieur mee op kunt leuken.

Black Friday is dé dag waarop u geld uit mag geven en u een dag later niet schuldig hoeft te voelen over de hoeveelheid geld dat eruit is gegaan. Op Black Friday, wat standaard wordt gevierd op de vierde vrijdag in november, gaat het om de klant, om u dus! Bedrijven en organisaties doen er alles aan om met originele deals te komen om hun producten en diensten te verkopen, maar u mag beslissen waar en wat u koopt. Black Friday is jaren geleden opgericht in Amerika. De dag na het traditionele feest Thanksgiving waren er zo veel mensen vrij, dat het de uitgelezen kans was voor een kortingsdag!

Make-over voor uw huis met Black Friday

Eén van de dingen waar u voor kunt gaan tijdens Black Friday, is een make-over voor uw huis. Wat is er nu leuker dan uw huis opnieuw inrichten? U kunt bijvoorbeeld mooie, nieuwe, trendy meubels aanschaffen. Of praktische witgoed aanschaffen als een nieuwe stofzuiger, wasmachine of droger. Creëer een industriële, hippe look met nieuwe meubels van bijvoorbeeld 50five, vtwonen of home24. Behalve meubels kunt u met Black Friday 2024 ook uw woonaccessoires weer eens vervangen of een DIY project beginnen. Gereedschap nodig? Check dan de deals bij bijvoorbeeld Brico of Hubo. Of misschien is het tijd voor een nieuwe inductie kookpan of wellicht is het tijd om uw besteklade bij te vullen met nieuwe exemplaren? Keuken artikelen kunt u bijvoorbeeld vinden bij Krëfel! Abonneer u op de Deal Alerts om tijdens Black Friday updates te ontvangen met de strafste deals.