Cyber Monday

Cyber Monday

Cyber Monday is één van de populairste online shopping dagen van het jaar. Het uit Amerika overgewaaide online koopfestijn wordt ook in België steeds populairder. In 2021 vieren we deze shopping dag op maandag 29 november. Op deze dag bieden webshops hun klanten online kortingen die wel kunnen oplopen tot wel 80%!

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van Black Friday Expert wilt ontvangen in uw mailbox en gaat u akkoord met de voorwaarden

Wat is Cyber Monday?

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt Cyber Monday gevierd op een maandag. In de meeste gevallen is dit de maandag in de laatste week van november. Waar u als consument tijdens Black Friday, de vrijdag voorafgaand aan deze maandag van kortingen kunt profiteren in de fysieke winkels, gelden de promoties tijdens deze maandag alléén online!

Cyber Monday

Cyber Monday in België

Cyber Monday is in België steeds bekender aan het worden en sinds enkele jaren wordt de aandacht omtrent deze dag steeds groter. Zo valt het op dat steeds meer webshops hun aandacht richten op deze dag en hun klanten verleiden met extreme online kortingen. Waar afgelopen jaar winkels als Fnac, MediaMarkt, Bol.com, Asos, Adidas, Reebok en Amazon meededen, zien we voor dit jaar ook winkels als Coolblue, La Redoute en NIKE met interessante aanbiedingen komen. Black Friday Expert heeft voor u een compleet overzicht met alle deelnemende webwinkels.

Het voordeel van Cyber Monday en de verschillen met Black Friday

Aangezien Cyber Maandag net als Black Friday vóór Sint Nicolaas en kerst valt, is dit een ideaal moment om uw cadeaus te kopen met hoge kortingen. In tegenstelling tot de deals van Black Friday 2021 gelden de deals tijdens deze maandag alleen online! Online kopen kent vele voordelen ten opzichte van de fysieke winkel; zo vindt u op BlackFridayExpert eenvoudig de beste deals, u ontloopt de drukte in de winkels, u hebt de beschikking tot een grotere voorraad en dus meer kans om een mooie deal te scoren. Over het algemeen doen de retailers die meedoen aan Black Friday ook mee aan Cyber Monday. Sommige retailers, waaronder behoorlijk wat fashion retailers, geven tijdens deze maandag nog eens extra kortingen!

Oorsprong

Cyber Monday is op maandag 28 november 2005 ontstaan in Amerika. Ellen Davis, werkzaam bij ’s werelds grootste Retailorganisatie NRF (National Retail Federation), bedacht de term voor de officiële start van het onlineshopping seizoen als start van de inkopen voor de feestdagen. Gezien het feit dat de kortingen alleen online gelden maakte dat Davis de naam ‘Cyber Monday’ ofwel ‘internettechnologie maandag’ bedacht. 

Pak dat voordeel!

Om maximaal te profiteren doet u er goed aan om wat voorbereidingen te treffen. Middernacht zullen de aanbiedingen bekend worden gemaakt op onze site en vanaf dat moment kunt u beginnen met shoppen. Uiteraard voorziet Black Friday Expert u van de noodzakelijke kortingscodes en een overzicht van de beste deals zodat u snel uw slag kunt slaan. Wilt u een melding krijgen zodra de deals van start gaan en daarnaast een overzicht krijgen van de beste promoties? Schrijf u dan direct in voor de nieuwsbrief!