Black Friday Apple

Apple Black Friday 2024

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Apple

Black Friday – of zwarte vrijdag – is een heuse Amerikaanse traditie. Deze eerste vrijdag na Thanksgiving hebben Amerikanen een vrije dag. Eentje die zich goed leent om alvast kerstinkopen te doen, want Thanksgiving valt op de vierde donderdag van november. Retailers en grote fabrikanten spelen hier op in met speciale stuntaanbiedingen. Zeker voor duurdere producten als een iPhone, iPad of MacBook is Black Friday een goed moment om toe te slaan. En het beste nieuws: Black Friday wordt ook steeds groter in België.

Wat zijn de beste Apple Black Friday deals tijdens Black Friday 2024? 

Apple heeft vele fans. Fans voor wie de relatief hoge prijs van producten zoals de nieuwe iPad, AirPods, MacBook, iMac, Apple Watch, de nieuwe iPhone 15 of een Mac Pro geen afschrikwekkend effect heeft, maar juist bewijs vormt van hun hoge kwaliteit. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het niet goedkoper kan. En dat is maar goed ook, want tientallen procenten korting op een Apple-product, betekent vaak meer dan honderd euro minder betalen. Daar zegt natuurlijk niemand nee tegen. Apple Black Friday is dé gelegenheid bij uitstek om hoogwaardige Apple-producten aan te schaffen voor tientallen procenten minder met de beste deals.

Welke winkels hebben de beste Apple Black Friday 2024 deals? 

Apple is ontzettend populair tijdens Black Friday. De beste Apple deals komen tijdens Black Friday toch wel vanuit de grote winkels. Denk aan bekende deelnemende winkels als Bol.comCoolblueFnacKrefel en MediaMarkt. Waar een aanbieding ook verschijnt… wij hebben ‘m alvast in beeld. En dat beeld heeft u ook, wanneer u zich inschrijft voor de speciale Black Friday nieuwsbrief! Daarmee ontvangt u als een van de eerst de Black Friday deals Apple.

Wat is het verschil tussen Black Friday en Cyber Monday?

Bij Black Friday hebben we een beeld van honderden mensen die zich voor een winkel staan te verdringen, vlak voordat deze opengaat. Is het eenmaal zover, dan is de chaos compleet. Soms wordt er gevochten om het laatste koopje. In de lage landen gaat het er gelukkig een stuk gemoedelijker aan toe. Maar ook hier kan het heel druk en onoverzichtelijk worden. Voor degene die niet zo’n zin hebben in drukke winkelstraten is er Cyber Monday; het digitale broertje van Black Friday. Cyber Monday is niets anders dan dat dezelfde scherpe Black Friday aanbiedingen ook online worden aangeboden. En dat is héél handig, want u kunt maar op één plek tegelijk zijn. Terwijl u vanachter uw scherm eenvoudig de beste Black Friday Apple aanbiedingen uitkiest. Zonder dat u de strijd aan moet gaan met duizenden andere kooplustigen.

Zelf de goedkoopste Apple-producten in huis halen

Waarschijnlijk kunt u wel twee of drie Apple artikelen bedenken die u nodig hebt. Of die u wellicht graag cadeau geeft aan uw kinderen of uw partner. De vraag is nu: hoe zorgt u dat u geen van deze Black Friday deals mist, zodat u zich verzekert van de laagste prijzen? Black Friday Expert zet voor u de beste Black Friday en Cyber Monday aanbiedingen op een rij. Deze kunt u vervolgens direct bestellen op de website van de aanbieder. Ook dankzij onze nieuwsbrief mist u geen enkele aanbieding. Voordeel daarvan is ook dat u ruim op tijd op de hoogte bent van speciale aanbiedingen. Want in de aanloop naar Black Friday, worden alvast veel aanbiedingen aangekondigd. Mis daar niets van en profiteer van honderden euro’s voordeel op de aanschaf van Apple artikelen met de beste deals.