black friday macbook pro
icoon black friday macbook pro 2022

MacBook Pro Black Friday 2024

De MacBook Pro is de ‘krachtige en beweeglijke’ laptop van Apple. Elk jaar zijn er weer nieuwe functionaliteiten. Zo heeft de 13-inch MacBook Pro een vernieuwd toetsenbord. Tijdens Black Friday zijn Apple deals erg gewild. Blijf dus goed op de hoogte en ontdek al onze verwachtingen voor Black Friday 2024.

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday MacBook Pro

Deze ‘krachtige en beweeglijke’ MacBook van Apple is al jaren populair. Elk jaar brengt Apple het product op de markt met nieuwe functionaliteiten. Hierdoor wint de MacBook ieder jaar weer terrein aan populariteit. De 13 en 16-inch MacBook zijn sneller dan de voorgangers. Daarnaast heeft de 13-inch MacBook Pro een vernieuwd toetsenbord. We verwachten dit jaar meer mooie Black Friday MacBook aanbiedingen. Lees snel verder om te weten wat de verwachtingen zijn voor de MacBook Pro Black Friday deals van dit jaar. 

Voorspellingen voor Black Friday 2024 MacBook Pro

Naar onze verwachting gaan er dit jaar weer Black Friday MacBook Pro aanbiedingen zijn, de vraag is alleen wat deze promo’s zullen zijn. Tijdens de vorige edities van Black Friday waren de MacBook Pro aanbiedingen super populair, wees er dus snel bij. Bij de Apple Store gingen de aanbiedingen vorig jaar op Black Friday zelf van start, naar verwachting gebeurt dit tijdens Black Friday 2024 weer. Houd de MacBook Pro deals dus goed in de gaten op 29 november 2024.

MacBook Pro Black Friday aanbiedingen van eerdere edities

Tijdens eerdere edities van Black Friday waren er goede kortingen op de Apple MacBook Pro. Zo kon u vorig jaar profiteren van € 200 korting op een geselecteerde MacBook. Een aantal straffe MacBook Black Friday deals vindt u hier:

  • Apple MacBook Pro (2019) MUHN2 – 13.3 inch – 128 GB – Spacegrijs van € 1199 voor € 1109;
  • MacBook Pro (2019) MUHN2 – 13.3 inch – 128 GB – Spacegrijs van € 1449 voor € 1319;
  • Apple MacBook Pro (2019) Touch Bar MV962 – 13.3 Inch – 256 GB – Spacegrijs van € 1899 voor € 1779;
  • MacBook Pro (2019) Touch Bar MV902 – 15.4 Inch – 256 GB – Spacegrijs van € 2599 voor € 2249;
  • Apple MacBook Pro 2020 – 13,3 inch – I5 – 512 GB – Spacegrijs van €1739 naar €1535,90, dus met -11% korting.

MacBook Pro 2023

In 2023 heeft Apple een nieuwe versie van de MacBook Pro uitgebracht. Deze variant heeft een M2-chip, wat betekend dat hij sneller werkt dan de voorganger. Check deze pagina dus zeker voor de beste MacBook Pro 2023 Black Friday deals en ontvang straffe kortingen!

MacBook Pro 2021

Eind 2021 heeft Apple nieuwe versies van de MacBook Pro gelanceerd. En er zijn een aantal toepassingen die het vermelden waard zijn. Zo zijn de schermen groter, is de laptop sneller, is het geluid en beeldkwaliteit verbeterd en is de batterijduur verhoogd. Dit is niet het enige, de Touchbar is namelijk in zijn geheel verdwenen. Wel hebben de laptops HDMI en een geheugenkaartlezer. Bekijk de MacBook Pro deals voor de hoogste kortingen op de fantastische laptops. 

Welke MacBook Pro moet ik kopen?

Er zijn op dit moment twee soorten Macbook Pro: de 13-inch en de 16-inch. Beide modellen zijn geüpdatet in 2020 en dus uitgerust met populaire apps en vernieuwende technieken. Behalve een verschil in de grootte van de display is er een verschil in de processor en videokaart. De MacBook Pro 16-inch kan bijvoorbeeld meer aan. Wanneer u dus ruimte nodig heeft voor zware programma’s is het slim om voor de MacBook Pro 16-inch van Apple te gaan. 

Waar koopt u een MacBook Pro?

Een MacBook Pro koopt u bij winkels als Coolblue, MediaMarkt, Bol.com, Fnac en Apple Store. Er zijn bijvoorbeeld verschillende Apple Stores in het land waar u fysiek informatie kunt vragen over de MacBook Pro. Online kunt u natuurlijk ook de allerstrafste deals vinden en de belangrijkste informatie.

MacBook Air vs. MacBook Pro

Het grote verschil tussen de MacBook Air en de MacBook Pro is het gewicht. De MacBook Air is een stukje dunner en dus makkelijker mee te nemen. De MacBook Air wordt dus ook geadviseerd wanneer u voor werk vaak onderweg bent. De Pro is aan de andere kant een laptop die zware programma’s aan kan. Werkt u veel met bewerkingsprogramma’s of heeft u voor uw baan andere zware programma’s nodig? Dan is de MacBook Pro een betere investering. 

Black Friday MacBook Pro producten

Bent u iemand die alle producten van Apple in huis heeft? Wilt u graag het nieuwste model? Dan is het goed om de Apple en MacBook producten in de gaten te houden tijdens Black Friday 2024. Behalve de MacBook Pro worden er ook 4 nieuwe iPhone 12’s gereleased. 

Huidige deals en acties

Niet alleen tijdens Black Friday maar gedurende het hele jaar hebben wij de strafste deals voor u op een rijtje gezet. U bekijkt ze op het winkel- en dealoverzicht. Check deze pagina’s met enige regelmaat zodat de MacBook Pro actie niet aan u voorbij gaat.