Header categorie Black Friday Expert

Black Week 2024

Tijdens de Black Week kunt u genieten van hoge kortingen op mooie merken en winkels. Zo worden er elke dag weer nieuwe deals georganiseerd. 

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Wanneer is de Black Week?

U kunt tijdens de Black Week ongeveer 10 dagen genieten van straffe promoties. De eerste deals starten op vrijdag 22 november en de promoties lopen door op maandag 2 december, ook wel Cyber Monday genoemd.

De belangrijkste aanbieders

Er zijn enorm veel webshops en fysieke winkels die elk jaar weer meedoen aan het enorme promo spektakel. Van ál die aanbieders zijn er wel een aantal die eruit springen met fantastische promoties. Zo worden vaak de beste aanbiedingen georganiseerd door webshops als Krëfel, Bol.com, MediaMarkt en Coolblue. U vindt er populaire aanbiedingen voor o.a. fashion, sport, accessoires en gaming. Bekijk iedere dag de exclusieve aanbiedingen van deze webshops en bespaar enorm veel geld! Schrijf u hiervoor ook zeker in voor onze nieuwsbrief. Dan ontvangt u gedurende de Black week mails met de allerbeste promoties. Op deze manier bent u er zeker van dat u geen enkele top aanbieding mist!

Wat is Black Week? 

Wat is nu precies het verschil tussen Black Week en Black Friday? Het voornaamste verschil is natuurlijk het tijdsbestek. De naam zegt het al, Black Week duurt een week en Black Friday is enkel één dag, namelijk de vrijdag op 29 november 2024. Daarnaast spreekt men ook wel eens van een Black Friday weekend, dan hebben ze het natuurlijk over het weekend die van start gaat op de vrijdag van Black Friday zelf t.e.m. de daaropvolgende maandag, ook wel Cyber Monday genoemd. Hoe u het ook noemt, een ding is zeker: eind november is hét moment om al uw aankopen te doen tegen een scherpe prijs.

Wat zijn de beste deals tijdens Black Week?

Alle favoriete acties tijdens Black Week zijn terug te vinden in ons overzicht met product deals en ons winkeloverzicht. Hier zijn de populairste producten te vinden voor hele straffe prijzen. Zo ontving u afgelopen jaar bijvoorbeeld tot -70% korting bij CameraNU tijdens dit kortingsspektakel. Daarom is het handig om ons online overzicht regelmatig te checken gedurende deze periode. Zo zorg je ervoor dat je niks gaat missen en lekker kunt shoppen!