Black Friday PlayStation
Playstation 5

PlayStation Black Friday 2024

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday PlayStation

Er worden hoge kortingen verwacht op games en consoles voor PlayStation 5, PlayStation 4, PlayStation VR en de PS4 Pro!

PS5 Black Friday

Vanaf 19 november 2020 is dan eindelijk, na lang wachten, de PlayStation 5 op de markt! Deze nieuwe spelconsole is een fantastische update t.o.v. de PS4. Daarbij zijn er zelfs twee edities beschikbaar, namelijk eentje mét en eentje zonder CD lade (ook wel de Digital Edition genoemd). Dit betekent dat u met de Digital Edition enkel spellen kunt downloaden. Beide hebben zo hun eigen voordelen. Maar een ding is zeker, de PS5 is een fantastische gameconsole die u zeker moet hebben! Benieuwd of er mooie PlayStation 5 Black Friday promoties zijn? Check dan ons dealoverzicht!

PS4 Black Friday

Een PlayStation 4 of PS4 kopen op Black Friday is een echte traditie aan het worden. Of dan toch in ieder geval het kopen van de console van Sony. Ook de voorlopers vonden al jaren gretig aftrek op deze speciale dag. Dat was in andere landen al langer het geval, maar is nu ook in België steeds meer aan het gebeuren. Dat komt natuurlijk doordat juist op deze dag een aantal belangrijke voordelen worden geboden waar u als consument van kunt genieten.

Hoge kwaliteit

Een PlayStation 5 (PS5) kopen op Black Friday 2024 geeft u de mogelijkheid om lekker veel te spelen op deze console. Dat deze zo populair is, komt natuurlijk niet in de laatste plaats doordat de kwaliteit heel hoog is. Er is gemakkelijk op te spelen en alles ziet er mooi en strak uit. Juist daarom is het zo fijn om er één in u bezit te hebben. Zeker ook omdat er eigenlijk voor geen enkele game een uitzondering geldt. Dat maakt het ook zo interessant.

Lage prijs

Zet de hoge kwaliteit van de Playstation 5 nu eens af tegen de lage prijs op PlayStation 5 Black Friday prijs. Dan is het helemaal zaak om de PS5 direct te gaan aanschaffen op deze vrijdag. Het zorgt er immers voor dat u met een beperkt budget toch van deze hoge game kwaliteit kunt gaan genieten. Omdat vrijwel alle aanbieders tegenwoordig meedoen, is het goed mogelijk om te zorgen dat u de console in handen krijgt. Toch kan het lastig zijn het overzicht te bewaren. Ontvang daarom alle deals in uw mailbox en schrijf u in voor de nieuwsbrief.