Bij welke winkels kunt u de PS5 kopen?

blog bij welke winkels PS5 kopen header
2 minuten leestijd

De PlayStation 5 is in 2020 uitgebracht, maar er zijn nog steeds heel veel mensen die met smart wachten om de PS5 te kunnen aanschaffen. Daarom geven wij in dit artikel een overzicht van alle winkels waar u de PS5 straks het beste kunt bestellen. 

PlayStation 5 bij Bol.com

Bol.com is een webshop die hoogstwaarschijnlijk als een van de eerste nieuwe PS5’s binnen gaat krijgen. Bol.com is een betrouwbare winkel waarbij je geniet van gratis verzendkosten en snelle levering. Deze webshop organiseert betreft de PS5 waarschijnlijk weer een actie waarbij u de spelconsole kunt pre-orderen. Dit betekent dat u de PS5 alvast kunt bestellen, zodat u er zeker van bent dat u de plank deze keer niet misslaat.

PlayStation 5 bij Coolblue

Ook Coolblue is er als de kippen bij wanneer er nieuwe PS5’s worden aangeboden. Wij gaan er vanuit dat ook deze webshop dit jaar er weer voor zorgt dat je de consoles al vroeg kunt bestellen. Laten we hopen dat we hiervoor niet meer lang hoeven te wachten, want dat hebben we nu wel lang genoeg gedaan, toch? 

PlayStation 5 bij MediaMarkt

Tenslotte is de MediaMarkt ook een goede kanshebber voor het aanschaffen van de nieuwste PlayStation console. Bij de MediaMarkt kunt u de website in de gaten houden, maar u kunt ook fysiek langsgaan in de winkels. Zo kunt u nu al even checken en vergelijken welke games u wilt gaan spelen. 

We raden aan bovenstaande winkels in de gaten te houden tijdens de uitgifte van de PlayStation 5. Wij verwachten namelijk dat deze winkels deze consoles als eerste gaan verkopen. U wilt natuurlijk niet nogmaals misgrijpen en deze keer gaat dat vast niet gebeuren. 

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.