Black Friday wordt Black Week – deals beginnen eerder

Winkels-komen-steeds-eerder

Nog even en Black Friday gaat van start. Bent u er al helemaal klaar voor? Het is dit jaar nog belangrijker dan ooit om zo vroeg mogelijk klaar te zitten om de beste deals te ontvangen. Winkels beginnen namelijk steeds eerder met Black Friday. 29 november is dit jaar de officiële kortingsdag maar in de week naar aanloop van Black Friday kunt u zeker ook veel deals verwachten. Black Friday Expert zet voor u 5 winkels op een rij die vorig jaar eerder begonnen met Black Friday.

Black Friday aanbiedingen komen eerder dan Black Friday, blijf dus goed op de hoogte.

1. Blue Friday van Coolblue

Vorig jaar was er bij Coolblue Blue Friday. Geen Black Friday, maar Blue Friday. Klanten hadden van 17 tot en met 26 november de tijd om hun favoriete producten met hoge kortingen te bestellen. Coolblue deed dit om ook daadwerkelijk hun klantbelofte te kunnen nakomen. Door op deze manier de postbezorging te hulp te schieten, konden ze hun belofte ‘Vandaag besteld, morgen in huis’ ook echt nakomen. Dit jaar is Coolblue zeker weer van de partij tijdens Black Friday, maar wanneer ze beginnen is nog een vraag. Houd Coolblue goed in de gaten om op tijd te zijn voor de Black Friday deals.

2. Reebok 30% korting

Eén van dé sportwinkels is natuurlijk Reebok. Dit sportmerk begon vorig jaar 4 dagen voor Black Friday met 30% korting op alle sale items. Dit jaar kunt u bij Reebok weer fashion- en sportartikelen scoren voor goedkope prijzen. Wij verwachten dat Reebok dit jaar wederom gaat starten op maandag 22 november 2024, maar indien u dit zeker wilt weten moet u de website goed in de gaten houden.

3. Amazon Cyber Monday week

Amazon is één van de grootste webwinkels in België, het is dus niet zo raar dat ze als eerste willen zijn met Black Friday. Vorig jaar begonnen de strafste kortingen al 4 dagen voor Black Friday en liepen door tot en met Cyber Monday. Ook in 2024 doet Amazon mee met Black Friday. Maar vanaf wanneer u uw favoriete Amazon producten kunt kopen met korting is de vraag. Houd het in de gaten en u heeft uw favoriete Amazon product in huis met Black Friday korting.

4. NIKE 30% korting

NIKE begon vorig jaar al 2 dagen voor Black Friday met hoge kortingen. Tijdens Black Friday was er 30% korting op alle geselecteerde producten. Dit jaar verwachten we dat NIKE weer ruim op tijd begint met de kortingsactie op verschillende fashion- en sportartikelen. Wees er dus op tijd bij!

5. ABOUT YOU 40% korting

De laatste grote winkel die vorig jaar vóór Black Friday al aanbiedingen had, is ABOUT YOU. ABOUT YOU is een fashion store waar u honderden mode artikelen kunt vinden. Vorig jaar was er 40% korting op geselecteerde items. Deze modewinkel begon 6 dagen voor Black Friday al met hoge kortingen waardoor u meer tijd had om te beslissen. Dit jaar verwachten we dat Black Friday bij ABOUT YOU begint op 22 november, maar houdt de Deal Alerts goed in de gaten om zeker te weten dat u geen deal mist.

Indien u zeker wilt zijn dat u op tijd bent voor de laatste aanbiedingen, kunt u zich abonneren op de Deal Alerts. Daarbij kunt u uw eigen interesses aangeven waardoor u alleen updates ontvangt over de winkels die u interessant vindt.

Samen gaan we voor de strafste korting!


Over BlackFridayExpert.be

Wij zijn het nummer 1 Black Friday platform van België. Bij ons ontdekt u als eerste de beste Black Friday deals van Vlaanderen! We selecteren alle Belgische deelnemers en de beste deals voor uw favoriete producten. Zo zorgen we voor een overzicht in de duizenden promoties die gedurende een korte periode geldig zijn. Dankzij ons platform bespaart u niet alleen een hoop tijd, maar we zorgen er ook voor dat u een hoop geld spaart! In de week van Black Friday selecteren we dagelijks de beste deals en stellen we deze voor in een handig overzicht.


Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.