Dreamland Black Friday 2024

Black Friday Dreamland
De Black Friday 2024 deals van Dreamland zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Dreamland

Levering van 100% veilig speelgoed | Telefonische customer service van maandag t.e.m. zondag van 8.00 tot 22.00 uur

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday DreamLand

DreamLand is tijdens Black Friday dé speelgoedwinkel van België. Alle sint- en kerstinkopen kunnen gedaan worden in deze winkel, want het is goedkoper dan ooit! Misschien bent u wel toe aan een vakantie? Speciaal om u en uw kids zich geen moment te laten vervelen, heeft DreamLand buitenspeelgoed, sportieve accessoires en handige must-haves voor onderweg. Tijdens de DreamLand Black Friday deals vindt u een groot gedeelte van deze collectie in de aanbieding, maar wees er snel bij want op = op.

Wanneer is Black Friday 2024 Dreamland?

Dreamland organiseert waarschijnlijk ook dit jaar weer alleen op Black Friday zelf, vrijdag 29 november, haar promoties. Dit betekent dat u er snel bij moet zijn als u niets wilt missen.

Hoelang duurt Black Friday 2024 Dreamland?

Black Friday bij Dreamland duurt slechts enkele uren. Houd de winkel op de Zwarte Vrijdag dus goed in de gaten om te kunnen genieten van de kortingen.

Hoeveel korting tijdens Dreamland Black Friday 2024?

Er kan naar verwachting ook dit jaar weer genoten worden van -10% korting op alles speelgoed bij Dreamland. Deze korting geldt wel vaak bij een minimale aanschaf van €50. 

Over DreamLand

DreamLand is een Belgisch speelgoedketen met momenteel 43 winkels in heel België en Frankrijk. Naast speelgoed focust dit merk zich op multimedia, papierwaren, boeken, strips en heeft DreamLand ook een baby-afdeling: DreamBaby. Behalve de offline winkels, wordt DreamLand ook online steeds groter. Momenteel kunnen de artikelen ook thuisbezorgd worden. Daarnaast organiseert Dreamland workshops voor ouders die in deze workshops tips krijgen over hoe ze hun kids leren fietsen en leren lezen. Tijdens de Black Friday week kunt u volop genieten van vele kortingen op de plezantste artikelen. Er staat bijvoorbeeld tijdens elke Black Friday dag weer een nieuwe verrassing op u te wachten.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Black Friday wordt elk jaar op een andere datum gevierd. Dit jaar wordt het gevierd op 29 november 2024. Wilt u weten wanneer Black Friday de volgende jaren plaatsvindt? Dit kunt u zien op de "Wanneer is Black Friday" pagina. Omdat iedere Belgische winkel tegenwoordig meedoet aan Black Friday 2024 is het lastig om het overzicht te bewaren. Daarom heeft Black Friday Expert speciaal voor u een nieuwsbrief met de allerlaatste Black Friday deals. Zo krijg u als eerste de aller strafste deals in uw mailbox! Vorige jaren was er tijdens Black Friday 40% korting op een selectie aan speelgoed en gaming. Blijf op de hoogte om ook de deals van dit jaar niet te vergeten.

Relevante productcategorieën

Baby & Kind | Gaming

Interessante pagina's