header black friday gaming pc
Gaming PC

Gaming PC Black Friday 2024

Een echte fanatieke gamer, heeft ook een gaming PC. U heeft misschien al wel de perfecte gaming stoel, gaming headset of gaming laptop, maar een gaming PC mist nog. Zo heeft u de ideale game ervaring. Dit betekent ook, geen smoesjes meer als u verliest met bijvoorbeeld FIFA of Fortnite. Aan een goede en fijne gaming PC hangt een minder fijn prijskaartje. Met de Black Friday gaming PC promo’s kunt u uw PC voordelig aanschaffen!

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday gaming PC

De voordelen van een gaming PC zijn eindeloos. Met de PC zijn manoeuvres een stuk makkelijker uit te voeren, waardoor u met Call of Duty nog meer kans heeft om te winnen. Ook is de kwaliteit op de PC hoger dan bijvoorbeeld op consoles. De details maakt het fijner om te gamen. Ook kan je de computer tussentijds uitbreiden met andere gaming gear. Tenslotte kan er met deze PC ook nog genoeg andere dingen worden gedaan, zoals het kijken van films, studeren of het editen van foto’s en filmpjes. Perfect dus!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 gaming PC

Ieder jaar worden er veel gaming promo’s georganiseerd, waardoor u veel game gear lekker voordelig kunt shoppen. Voor Black Friday 2024 verwachten we bij veel verschillende winkels weer ontzettende straffe deals.

Black Friday gaming PC deals van eerdere edities

We kijken vlug terug naar Gaming promoties van vorige jaren:

  • Bij Coolblue -36% korting op de WQHD game monitor;
  • Bij HP -42% korting op de OMEN Emperium gaming display;
  • En bij HP -20% korting op de HP Pavilion gaming desktop GTX;
  • Tot 50% korting op gaming en elektronica bij Alternate.

Gaming PC samenstellen

Een gaming PC kunt helemaal aanpassen naar uw wensen en budget, zodat u kunt gamen zoals u wilt. De PC’s zijn te vinden in alle soorten en maten en bij veel winkels kunt u ze samenstellen naar eigen smaak. Er kan bijvoorbeeld gekeken worden naar formaat, type processor, type moederbord, RAM geheugen en type videokaart.

Huidige deals en acties

Wanneer u nu al een gaming PC wilt aanschaffen of samenstellen, dan kunt u de huidige promo’s checken in winkel– en dealoverzicht.