Black Friday AirPods
Airpods Pro

AirPods Black Friday 2024

Als eerste op de hoogte zijn van AirPods aanbiedingen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday AirPods: Overal connected

De Apple AirPods zijn dé draadloze pods voor in uw oren! Deze AirPods hebben vele voordelen ten opzichte van normale hoofd- of oortelefoons. Als eerste maken de AirPods verbinding wanneer u ze in uw oor doet. Hierdoor kunt u gelijk genieten van niet alleen geweldig geluid maar ook nog eens van uw favoriete afspeellijst. Verder zijn de AirPods verbonden aan Siri en met alles wat u nog meer heeft geconfigureerd met Apple. Vraag het Siri en u krijgt antwoord! Kortom, ze zijn fantastisch voor het luisteren van uw muziek, het kijken van uw favo serie én het beantwoorden van al uw Siri-vragen.

Over de Apple AirPods Black Friday

Klinkt dit al goed in de oren? Dan hebben we hier nog een paar geweldige eigenschappen van de Apple AirPods voor u. Ten eerste beschikken de AirPods over een draadloze oplaad case. Wanneer u de oortjes uit de case haalt, zijn ze ready voor gebruik! Bent u al ready? Alles gaat vanzelf, dus eigenlijk hoeft u heel weinig te doen. Wanneer u echter na een paar uur merkt dat de Apple AirPods op aan het gaan zijn, kunt u ze opladen in de draadloze oplaad case. Opladen gaat erg snel, een kwartiertje in deze case geeft u al meer dan 3 uur luisterplezier. Wanneer u de AirPods in één keer helemaal oplaadt, heeft u een luistertijd van 5 uur en beschikt u over 3 uur aan beltijd. Verder is er ook de mogelijkheid om de AirPods meerdere keren op te laden; tot een uiteindelijke luistertijd van meer dan 24 uur. Kortom, de AirPods staan bijna altijd voor u klaar!

Waar kan ik AirPods Black Friday-deals vinden in België?

Er zijn vele retailers die de AirPods aanbieden. Echter zijn er enkelen met de beste AirPods deals, denk hierbij aan Coolblue, MediaMarkt en Bol.com. Check dus zeker deze webshops om de beste deals te vinden voor deze fantastische draadloze headphones van Apple.

Hoeveel korting kan ik verwachten op AirPods tijdens Black Friday?

De kortingen op AirPods tijdens Black Friday kunnen variëren, afhankelijk van de promo’s van verschillende winkels. Black Friday staat echter bekend om zijn geweldige kortingen, en u kunt zeker aanzienlijke besparingen verwachten op AirPods, zeker op de oudere AirPods. Houdt deze pagina goed in de gaten voor de beste deals, zodat u geen enkele kans mist om geld te besparen op deze fijne oortjes van Apple.

Wat zijn de verschillende soorten AirPods die beschikbaar zijn?

Er zijn verschillende soorten AirPods beschikbaar om aan verschillende behoeften te voldoen. De AirPods Pro bieden actieve ruisonderdrukking en een aangepaste pasvorm voor een premium luisterervaring. De standaard AirPods hebben een naadloze draadloze verbinding en een compact ontwerp. Daarnaast is er de AirPods Max, een over-ear hoofdtelefoon met hoogwaardig geluid en geavanceerde functies. Ook zijn er elk jaar wel weer nieuwe edities bijgekomen. Al deze nieuwere varianten zijn altijd weer een hele vooruitgang op hun voorgangers.

AirPods 3

De AirPods 3 zijn een van de versies van de Apple AirPods. Sinds oktober 2021 zijn deze prachtexemplaren uitgebracht. Deze versie hebben dynamische hoofdtracking en een ruimtelijke audio. Daarnaast is de batterijduur verbeterd en is er een Adaptive EQ toegevoegd. Zeker de moeite waard tijdens Black Friday 2024 eens te checken tussen de AirPods Black Friday deals dus! 

Tijdens Black Friday genieten van uw Apple AirPods

De AirPods kunnen wel plezant zijn, maar wat denkt u van de prijs? Wij van Black Friday Expert snappen maar al te goed dat Apple producten erg duur kunnen zijn. AirPods zijn dan ook geen gewone, alledaagse uitgave. U moet er goed over na hebben gedacht. Maar toch zijn ze helemaal niet zo duur als u denkt. Met Black Friday 2024, 29 november 2024, zijn er weer een aantal winkels die korting aanbieden op de Apple AirPods. Daarom is het belangrijk dat u goed op de hoogte blijft, want deze producten zijn erg gewild en dus heel snel op! Gelukkig heeft Black Friday daar een oplossing voor. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief en ontvangt daarmee de laatste informatie tijdens en in aanloop naar de Black Friday week.