Black Friday AirPods
AirPods 2

AirPods Black Friday 2020

Tijdens Black Friday 2020 koopt u Apple AirPods, zeer voordelig met promoties oplopend tot rond de -15%! De allerbeste Black Friday deals op AirPods vindt u op deze pagina.

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat de nieuwsbrief van Black Friday Expert wilt ontvangen in uw mailbox en gaat u akkoord met de voorwaarden

Black Friday AirPods: Overal connected

De Apple AirPods zijn dé draadloze pods voor in uw oren! Deze AirPods hebben vele voordelen ten opzichte van normale hoofd- of oortelefoons. Als eerste maken de pods verbinding wanneer u ze in uw oor doet. Hierdoor kunt u gelijk genieten van niet alleen geweldig geluid maar ook nog eens van uw favoriete afspeellijst. Verder zijn de AirPods verbonden aan Siri en met alles wat u nog meer heeft geconfigureerd met Apple. Vraag het Siri en u krijgt antwoord! Zo zijn de AirPods eigenlijk een kleine iPhone of MacBook. Maar dan in uw oor!

Over de Apple AirPods

Klinkt dit al goed in de oren? Dan hebben we hier nog een paar geweldige eigenschappen van de Apple AirPods voor u. Ten eerste kunt u Siri activeren met uw stem en ten tweede beschikken de AirPods over een draadloze oplaad case. Wanneer u de pods uit de case haalt, zijn ze ready voor gebruik! Bent u al ready? Alles gaat vanzelf, dus eigenlijk hoeft u heel weinig te doen. Wanneer u echter na een paar uur merkt dat de Apple AirPods op aan het gaan zijn, kunt u ze opladen in de draadloze oplaad case. Een kwartiertje in deze case geeft u al meer dan 3 uur luisterplezier. Wanneer u de AirPods in één keer helemaal oplaadt, heeft u een luistertijd van 5 uur en beschikt u over 3 uur aan beltijd. Verder is er ook de mogelijkheid om de AirPods meerdere keren op te laden; tot een uiteindelijke luistertijd van meer dan 24 uur. Alles is zo gekoppeld. Meteen genieten.

Tijdens Black Friday genieten van uw Apple AirPods

De AirPods kunnen wel plezant zijn, maar wat denkt u van de prijs? Wij van Black Friday Expert snappen maar al te goed dat Apple producten erg duur kunnen zijn. AirPods zijn dan ook geen gewone, alledaagse uitgave. U moet er goed over na hebben gedacht. Maar toch zijn ze helemaal niet zo duur als u denkt. Met Black Friday 2020, 27 november 2020, zijn er weer een aantal winkels die korting aanbieden op de Apple AirPods. Daarom is het belangrijk dat u goed op de hoogte blijft, want deze producten zijn erg gewild en dus heel snel op! Gelukkig heeft Black Friday daar een oplossing voor. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief en ontvangt daarmee de laatste informatie tijdens en in aanloop naar de Black Friday week.