black friday airpods 2 header
icoon airpods pro 2

AirPods Pro 2 Black Friday 2024

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

AirPods Pro 2 Black Friday

Vanaf september 2022 kunnen we weer genieten van de opvolger van de AirPods Pro, namelijk de AirPods Pro 2. En deze brengt weer leuke nieuwe updates met zich mee. Wilt u graag deze AirPods Pro 2 aanschaffen tijdens Black Friday? Houdt dan deze pagina goed in de gaten en ontdek de beste AirPods Pro 2 Black Friday deals!

Voorspellingen voor Black Friday 2024

De AirPods Pro 2 zijn pas vanaf september 2o22 op de markt. Dit betekent dat er een kleine kans is dat ze tijdens Black Friday 2024 scherp afgeprijsd gaan zijn. Wel betekent dit dat de voorgangers, zoals de AirPods Pro en de AirPods 2, hoogstwaarschijnlijk wel flink veel korting gaan hebben. Houdt daarom alsnog de Black Friday AirPods deals in de gaten!

AirPods Pro vs. AirPods Pro 2

Zoals eerder gezegd, de AirPods Pro 2 hebben mooie verbeteringen t.o.v. de voorgaande generaties. Zo is het volume nu ook eindelijk te regelen met de oortjes i.p.v. enkel met je Apple Watch of iPhone. En zit er een speakertje in de oplaadcase, waardoor hij een geluidje kan maken en hij dus makkelijker terug te vinden is wanneer je hem weer eens kwijt bent.

Verder kun je met de AirPods Pro 2 maar liefst 6 uur lang genieten van je favoriete muziek, i.p.v. slechts 4,5 uur. Ook is er een verbeterde ruisonderdrukking en verbeterde geluidskwaliteit door de H2-chip.

Kortom, de AirPods Pro 2 zijn een mooie aanwinst als u van top geluidskwaliteit en de beste gebruiksvriendelijkheid houdt. Wel zijn deze wireless earphones bijna €100,- duurder dan de AirPods Pro, waardoor het zeker de moeite waard is om de Black Friday deals in de gaten te houden.

Huidige deals en promo’s

Kunt u niet wachten op het moment dat u de AirPods Pro 2 in handen heeft? Check dan zeker even ons winkeloverzicht en de huidige productdeals. En wie weet kunt u alsnog dit fantastische Apple product met een leuke korting scoren.