Black Friday Sport
sport black friday productofot

Sport Black Friday 2024

In de week van vrijdag 29 november 2024 zijn er vele straffe promoties op Sport items te verkrijgen. U koopt uw sportschoenen, sportkledij en sportartikelen met korting tot wel -70%! Dit jaar zijn de populaire sportmerken als Nike, adidas, Reebok en Under Armour zeer aantrekkelijk geprijsd. Het scoren van de meest straffe promoties is natuurlijk ook een sport dus haast u om de beste promo’s te scoren!

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Sport promoties

Sporten is voor veel mensen heerlijk om te doen. Even naar buiten, afkoelen en de zorgen eruit rennen. Of naar de sportschool, trainen voor een doel. Voor anderen is sporten een hels karwei. Iets waar ze een hekel aan hebben, maar wat toch moet gebeuren om een beetje fit te blijven. Er is geen excuus meer met Black Friday, want de sportoutfits zijn goedkoper dan ooit!

Black Friday is sinds enkele jaren een traditie in België. Op de vierde vrijdag van november worden producten in de uitverkoop gegooid. Echte hebbedingen maar ook luxe artikelen zoals tv’s, reizen en outfits zijn tijdens Black Friday in de uitverkoop. Deze koopjesdag komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten waar de Amerikanen altijd op de dag na Thanksgiving naar de stad gingen. Vandaar Black Friday, het staat letterlijk ‘zwart van de mensen’.

Lekker sporten in een Black Friday outfit

Black Friday wordt gevierd op 29 november komend jaar! Dit betekent dat u voordat de kerstdagen eraan komen alvast een sportoutfit kunt bestellen. Zo bent u helemaal klaar voor het nieuwe jaar! Kerstdagen achter de rug, sportoutfit erin en sporten maar! Lekker rennen met uw activity tracker, compressie sokken en thermosbeker, of fietsen met racefiets of mountainbike. Benut uw vrije tijd zinvol en ga naar de decathlon, JD Sports, adidas of Nike om uw favoriete sport kleding te halen. Vergeet u niet te abonneren op de Deal Alerts zodat u zeker weet dat u na de kerstdagen aan uw sportrooster kunt beginnen in uw nieuwe sportbroek!