JD Sports Black Friday 2022

Black Friday JD Sports
De Black Friday 2022 promoties van JD Sports zijn gestart! Klik op de "Bekijk alle deals" button om naar de promo's te gaan.

De voordelen van shoppen bij JD Sports

Gratis de bestelling afhalen in de winkel | Gratis retourneren binnen 14 dagen
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday JD Sports

JD sports is een sneaker- en sport fashion merk waar u de meest zotte producten aan kunt schaffen. Denk aan de allernieuwste adidas originals, de altijd fijne Nike AirMax, Lacoste, Puma of REEBOK schoenen. Bij JD sports vindt u sneakers in allerlei soorten en maten. De schoenenkast kan niet vol genoeg zijn met sneakers en dus is het helemaal fijn wanneer u korting hebt op de prijs! Tijdens Black Friday 2022 wordt een ruim aanbod sneakers van JD sports aangeboden met Black Friday korting. Mis het niet!

Over JD sports

JD sports staat voor: John &David, de twee oprichters van dit internationale fashionmerk. In 1989 opende ze hun eerste winkel in één van de winkelstraten van Londen. Rond 2001 was het aantal shops inmiddels uitgebreid naar 200 en in de opvolgende jaren kwamen er nog tientallen winkels bij. JD sports is inmiddels één van de grootste sportwinkels in Engeland geworden en in de rest van de wereld begint men de twee mannen en hun sportwinkel ook te leren kennen. Kent u JD sports al? Tijdens Black Friday is het de ultieme kans om kennis te maken met de straffe deals van dit sportmerk. U koopt op 25 november 2022 tientallen producten van bekende merken onder de originele prijs.

Op de hoogte blijven van de Black Friday deals via nieuwsbrief

Wilt u als allereerste de Black Friday deals ontvangen? Black Friday Expert heeft dan een nieuwsbrief voor u! Door u op de nieuwsbrief te abonneren, ontvangt u alle Black Friday deals in uw mailbox. Zo hoeft u niet de deur uit, bestelt u gewoon vanuit uw luie stoel en geniet u de volgende dag van uw favoriete sneakers! Vorige jaren was er bij JD Sports tot 40% korting op honderden sportartikelen. Dit jaar verwachten we weer een leuke actie. 

Relevante productcategorieën

Sport | Sneakers | Fashion

Interessante pagina's