Black Friday Vanden Borre
Vanden Borre
Tot wel €800,- korting op groot elektro
Hot
Black Friday Vanden Borre
Tot wel €800,- korting op groot elektro
Winkel header

Vanden Borre Black Friday 2020

Vrijdag 27 november 2020 is het weer Black Friday. Naar verwachting

zijn de deals aan het begin van de Black Friday week bekend.


Huidige actie:

Bent u nu toch echt toe aan een nieuwe tv? Bij Vanden Borre ontvangt u tot wel €800,- korting op Tweede Keuze Toestellen. Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Vanden Borre

U komt thuis na een lange dag werken, doet de koelkast open en haalt de ingrediënten tevoorschijn die u nodig heeft voor het bereiden van het avondeten. Voor het avondeten heeft u een kookplaat nodig, een mixer en een oven. Wanneer uw avondeten is bereid, neemt u plaats voor de televisie waar u nog even uw favoriete programma terugkijkt. Dit is misschien voor u een standaard routine voor u. Heeft u gemerkt dat er wel 5 elektronische voorwerpen in deze twee zinnen voorkomen? Dit laat zien hoe afhankelijk we zijn geworden van elektro. Gelukkig begrijpt Vanden Borre onze behoeftes. Deze en andere elektronische apparaten van vanden Borre vindt u tijdens Black Friday 2020 in de sale!

Over Vanden Borre

Vanden Borre is een winkel gericht op de verkoop van elektronica. U kunt zowel in de online als fysieke winkel honderden producten vinden die u nodig kunt hebben in uw huishouden. Vanden Borre beschikt bijvoorbeeld over stofzuigers van bijvoorbeeld Miele, Siemens en Whirlpool. Verder kunt u ook alles voor uw keuken vinden bij dit elektro-concern. Er zijn allerlei soorten keukenapparaten zoals mixers, keukenmachines, ovens en nog veel meer. Een gedeelte van deze producten vindt u in de uitverkoop tijdens dé kortingsdag van het jaar: Black Friday! Deze dag is steeds populairder geworden in België. Waar drie jaar geleden alleen nog de grote concerns meededen aan dit fenomeen, zien inmiddels steeds meer lokale shops het nut in van deze kortingsdag.

Blijf op de hoogte van de strafste deals!

Wanneer u op zoek bent naar een bepaald product van vandenBorre is het handig nog even te wachten tot 27 november 2020. Om zeker te weten dat uw favoriete deal niet wegloopt, kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief van Black Friday Expert. Zo blijft u op de hoogte en kunt u met Black Friday gelijk het product aanschaffen voor een lage prijs."

Relevante productcategorieën

Audio | Laptops | Smartphones

Interessante pagina's