Black Friday Xbox Series X
Xbox Series X

Xbox Series X Black Friday 2024

De Xbox Series X zorgt ervoor dat u nóg sneller, nóg krachtiger kunt gamen. Denk aan FIFA, Call of Duty of allerlei andere toffe games die u straks met nog meer plezier kunt spelen. We verwachten dat de Xbox Series X tijdens Black Friday 2024 met speciale promo’s beschikbaar komt. Check dus hier alle deals!

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Xbox Series X

Gamen als een pro doet u met de Xbox Series X! Het is het perfecte cadeautje voor een gamer! Met de nieuwe Xbox kunt u sneller en krachtiger de tofste games spelen.

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Xbox Series X
De Xbox Series X kunnen vanaf 22 september 2020 online gereserveerd worden, waarna ze op 10 november bezorgd worden. Dit betekent dat er speciale Xbox Series X Black Friday deals kunnen gaan zijn. Wel met de nadruk op ‘kunnen’, want het feit dat de console zo net voor Black Friday op de markt komt kan natuurlijk invloed hebben op mogelijke deals. Wat we wel zeker weten is dat de Xbox One voor een mooie prijs de deur uitgaat met Black Friday! Vorig jaar gingen de Black Friday deals van Microsoft vijf dagen vóór Black Friday van start. Wanneer ook dit jaar vijf dagen vóór Black Friday gestart wordt met de promoties, betekent dit dat de Xbox deals vanaf 21 november beschikbaar zijn. Wat de prijzen gaan worden van de Xbox Series X is nog niet bekend.

Xbox Series X Black Friday deals van eerdere edities

Tijdens vorige edities van Black Friday werd FIFA aangeboden in combinatie met de Xbox One. Daarnaast kreeg u bij Microsoft tot 40% korting bij de aanschaf van een Xbox. Dit zijn deals die hoogst waarschijnlijk dit jaar nóg scherper gaan zijn! 

  • FIFA 20 voor Xbox One bij Bol.com van € 69,99 voor € 39,99
  • Tot 40% korting op Surface en Xbox! bij Microsoft
  • En nog veel meer!!

Wat kost de Xbox Series X?

Microsoft heeft op 9 september 2020 de officiële prijs bekend gemaakt, namelijk €499,-. Dat is dezelfde prijs als waarvoor de Xbox One op de markt kwam.

Wat is de Xbox Series X releasedatum?

Naast de prijs heeft Microsoft op 9 september 2020 ook bekend gemaakt dat de Xbox Series X op 22 september 2020 voor het allereerst online gereserveerd kunnen worden, waarna ze vervolgens op 10 november 2020 geleverd worden.

Wat zijn de Xbox Series X specs?

Ten eerste heeft de Xbox Series X betere grafische mogelijkheden dan zijn voorgangers. De nieuwe processor heeft twee keer zo veel grafische kracht als de Xbox One. Daarnaast beschikt de Xbox Series X over Variable Rate Shading (VRS). Dit betekent dat de weergave van bepaalde objecten in games zijn verbeterd. Tot slot is de Xbox Series X vier keer zo krachtig als de Xbox One. De Xbox Series X wordt door Microsoft gekenmerkt als de meest krachtige spelcomputer ooit. Bent u dus op zoek naar een krachtige gaming pc? Dan is de Xbox Series X perfect voor u. 

Xbox Series X vs. PS5

In het najaar van 2020 verwachten we naast de Xbox Series X ook de nieuwe Playstation 5. Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen deze consoles van Microsoft en Sony. Kijkend naar de specificaties is de Xbox Series X krachtiger. De CPU en GPU van deze nieuwe Xbox is sneller. Dit zorgt voor een krachtige spelcomputer. De PS5 is naar verwachting sneller dan de Xbox Series X. De gegevens worden sneller verwerkt waardoor de PS5 sneller functioneert. Natuurlijk moet blijken of deze verschillen kloppen in de praktijk. We houden u op de hoogte!

Xbox Series X producten

Het toffe aan de Xbox Series X is dat het beschikt over ‘backwards compatibility’. Dit betekent dat alle games die u speelde op de Xbox One en Xbox One S ook compatibel zijn voor de Xbox Series X. Enkele nieuwe, exclusieve games zijn bijvoorbeeld: Dirt 5, Bloodlines 2 en Yakuza 7. Naar verwachting worden deze of andere games tijdens Black Friday 2024 aangeboden in combinatie met de nieuwe Xbox Series X. Denk aan FIFA 22 en Call of Duty. Houdt de deals van winkels als Game Mania en Dreamland goed in de gaten voor de precieze Black Friday Xbox deals. 

Huidige deals en acties

Bent u wel benieuwd naar deze ‘meest krachtige Xbox’ ooit? Wij zorgen ervoor dat alle deals te vinden zijn op het Black Friday dealoverzicht. Nu al en tijdens Black Friday vindt u hier alle Xbox Black Friday deals. Wilt u dus weten of de Xbox Series X gereleased is een Black Friday deal heeft? Neem dan een kijkje op het dealoverzicht of de winkelpagina.