Lenovo Black Friday 2021

De Black Friday 2022 promoties van Lenovo zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Lenovo

Gratis verzending
Gratis retourneren
Telefonische klantenservice van maandag t.e.m. vrijdag
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Lenovo

Misschien leest u nu wel deze informatie vanachter een Lenovo device of zit er een laptop in uw rugzak van dit merk? Dit zou maar zo kunnen. Lenovo heeft namelijk het grootste marktaandeel ter wereld op het gebied van computer hardware en consumentenelektronica. Dit zal u misschien verbazen omdat er in België andere laptopfabrikanten zijn die een groter marktaandeel hebben. Dit is waar, maar dit komt vooral omdat Lenovo een van oorsprong Chinees merk is en het heel China heeft veroverd. De Lenovo elektronica is dus populair maar niet altijd gunstig voor de portemonnee. Gelukkig weet Black Friday expert daar een oplossing voor.

Over Lenovo

Wanneer u weleens van Black Friday heeft gehoord, zult u weten dat dit dé dag is waarop u goedkoop elektro producten in huis kunt halen. Op Black Friday is er standaard korting op een groot aantal producten. Het principe van deze kortingsdag stamt terug naar Thanksgiving. Dit is natuurlijk een Amerikaanse feestdag waarop lekker eten en familie centraal staat. De dag na deze feestdag namen veel Amerikanen standaard vrij. Dit resulteerde in een drukke shopdag. Retailers besloten daarom maar korting aan te bieden op deze dag en mee te profiteren van de drukte. Dit bleek een gouden zet. Black Friday wordt steeds groter. Waar een aantal jaar geleden alleen de grote merken nog meededen, zien we een opkomst van lokale winkels die ook mee profiteren van de drukte.

Uw perfecte kerstcadeau in huis met Black Friday

Bent u op zoek naar een nieuwe laptops, smartphones of ander elektro device? Dan doet u er zeker goed aan om te wachten totdat Black Friday 2021 aanbreekt. Op 26 november 2021 zal Black Friday van start gaan. Mocht u nou precies weten welk type computer u nodig heeft, is het handig om goed van tevoren te informeren wat de deal is en wanneer deze ingaat, voordat Black Friday begint. U kunt uzelf ook abonneren op onze nieuwsbrief. Dan houdt Black Friday Expert u tijdens de periode van Black Friday goed op de hoogte van de zotste deals. Vorig jaar was er tijdens Black Friday een korting van 15% op alles van Lenovo. Een laptop kopen kan u dus bij uitstek het beste doen tijdens de laatste week van november. Bent u op dit moment op zoek naar een laptop? Houd dan de deals van 2021 in de gaten.

Relevante productcategorieën

PC-Computers | Tablets | Chromebooks