Coolblue Black Friday 2023

Nu geldig
Black Friday Coolblue

Back to school met meesterlijke deals!

Over de promo

Shop meesterlijke back to school deals op hèèl vèèl producten! 

De voordelen van shoppen bij Coolblue

Voor 23.59 besteld, morgen gratis in huis | Gratis Ruilen | 14 echte winkels
Black Friday Coolblue
Back to school met meesterlijke deals!
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Coolblue Black Friday deals

Coolblue is de afgelopen jaren niet meer weg te denken van het internet. De webshop is één van de grootste in Nederland en België. Vooral door de winkelformule vallen ze op. Producten die u bestelt bij Coolblue worden de volgende dag bezorgd en verder doen ze 'alles voor en glimlach'. Bij Coolblue vindt u vaak kortingen, maar met Black Friday is er toch wel de grootste korting van het jaar. Het is altijd de vraag wat Coolblue doet met Black Friday! Blijf op de hoogte en weet als eerste wat de Black Friday aanbiedingen zijn!

Over Coolblue

Coolblue is op de hoogte van alle trends omtrent multimedia artikelen in heel Nederland en België en bedenkt voortdurend weer nieuwe plannen. Zo werd er dit jaar naar buiten gebracht dat Coolblue zonnepanelen gaat verkopen en van plan is de grootste van de Benelux te worden. Waar Coolblue begon met honderden gespecialiseerde webshops, bleek het afstappen van deze nichestrategie een gouden zet. Coolblue bracht alle producten onder één domein en groeide toen uit tot het handelsmerk wat het nu is.

Wat zijn de beste Coolblue Black Friday 2023 deals?

Bij Coolblue is het altijd één grote vraag wat er gaat gebeuren met Black Friday, maar dat Coolblue gaat strooien met Black Friday kortingen weten we wel zeker. Heeft u nog nieuwe elektro artikelen nodig, zoals een smartphone of laptops? Of misschien bent u wel op zoek naar een nieuwe televisie of apparatuur voor in de keuken? Tijdens Black Friday gaat u absoluut mooie deals vinden op deze elektro producten.

Wanneer is Black Friday Coolblue 2023?

We verwachten dat de Coolblue Black Friday promoties starten op vrijdag 17 november en doorlopen tot de maandag 27 november. Dus net zoals andere retailers dus ook Coolblue mee aan de Black Week.

Hoelang duurt Black Friday 2023 Coolblue?

De verwachting is dat de Coolblue Black Friday acties 10 dagen gaan gelden. Afgelopen editie golden de acties ook 10 dagen. Maar wees er snel bij, want de beste Black Friday deals van Coolblue zijn snel uitverkocht.

Waar vind u de beste Black Friday deals van Coolblue?

Coolblue heeft zowel een online webshop als fysieke winkels. Daarom wordt er vaak gevraagd waar de beste deals te vinden zijn. Gelukkig maakt Coolblue geen onderscheid tussen online en offline en zijn de verschillende dagdeals op beide plekken te vinden. Wel raden wij u aan om zoveel mogelijk online te shoppen. Dit omdat het zomaar kan zijn dat uw product nét uitverkocht is als u naar een van de fysieke winkels gaat en u daardoor tijd bent verloren. Ook verwachten we dat het enorm druk gaat zijn rond deze kortingsperiode in de winkels. Door online te bestellen geniet u van de spectaculaire aanbiedingen vanuit uw comfortabele zetel, ziet u in één overzicht het hele assortiment en loopt u een kleiner risico dat uw producten al uitverkocht zijn.

Waar komt Black Friday vandaan?

Heeft u al van Black Friday gehoord? Black Friday is dé dag waarop u alles wat u nog nodig heeft, kunt aanschaffen; maar dan met hoge kortingen. Black Friday komt uit Amerika. Thanksgiving wordt altijd gevierd op de vierde donderdag van november. Op de dag erna is vervolgens een groot gedeelte van de Amerikanen vrij waardoor deze vierde vrijdag van november voor winkels dé perfecte dag is om te strooien met kortingen.

Blijf op de hoogte door de Deal Alerts tijdens Black Friday

Heeft u nieuwe elektro nodig en bent u daarom ook heel benieuwd naar de deals van Coolblue tijdens Black Friday? Blijf dan op de hoogte en schrijf u in voor de Deal Alerts. Zo krijgt u als eerste de strafste deals te horen. Vorig jaar begon Coolblue eerder en gingen de deals lang door. Elke dag werden er nieuwe deals gepresenteerd. Houd deze pagina dus goed in de gaten.

Relevante productcategorieën

Groot Elektro | PC-Computers | Wonen

Interessante pagina's