Black Friday iPhone 7
Productfoto black friday iphone 7

iPhone 7 Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 koopt u uw Apple iPhone 7, zeer voordelig met promoties oplopend tot ongeveer -15%! De allerbeste Black Friday deals op de iPhone 7 vindt u op deze pagina.

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday iPhone 7: Haal de iPhone 7 voordelig in huis!

Zoals u wellicht al weet, brengt Apple elk jaar een nieuwe iPhone uit. De iPhone die op dit moment hot & happening is, is de iPhone 7. Deze smartphone heeft een 12MP camera. Dit betekent dat de foto’s die worden gemaakt een nog betere beeldkwaliteit hebben en veel scherper zijn. U ziet dus niet meer of een foto is genomen met een professionele spiegelreflexcamera of met een iPhone. Er zijn nog veel meer toffe, nieuwe functionaliteiten aan deze iPhone. Lees snel verder over hoe u de iPhone 7 goedkoop kunt bemachtigen!

Bent u een iPhone liefhebber? Bent u een Apple-fan? Een trendsetter? Wanneer het antwoord op deze vragen ‘ja’ is, heeft u wellicht de Apple iPhone 7 al in huis of wacht u met smart op een deal waardoor u deze nieuwe smartphone in uw bezit kunt krijgen. Black Friday Expert heeft nieuws voor u. Want door dé kortingsdag van het jaar komt u iets dichterbij die iPhone 7. We vertellen u snel welke functionaliteiten deze iPhone allemaal heeft en wat u kunt doen om deze smartphone als eerste in uw bezit te krijgen!

iPhone 7 als eerste waterbestendig

De iPhone 7 is weer één van de nieuwste exemplaren van Apple. Waar mensen vorig jaar massaal de iPhone 6 bestelden, is er nu alweer een nieuw exemplaar. Een totaal nieuwe eigenschap van deze iPhone is het feit dat de iPhone waterbestendig is tot op de zekere hoogte van 1 meter. Dit is een grote vooruitgang. Want misschien kunt u nog wel een moment herinneren dat u uw iPhone in het toilet hebt laten vallen of dat per ongeluk uw smartphone nog in uw broekzak had, wanneer u het zwembad in dook. Met de nieuwste iPhones hoeft u hier geen zorgen meer om te maken; althans tot op een zekere hoogte. Want 1 meter is niet zo heel hoog. Maar door deze functionaliteit zullen veel iPhones blijven leven na een val in de toiletpot.

Check de zotste iPhone 7 deals als eerste bij Black Friday Expert!

Black Friday Expert heeft speciaal voor u een nieuwsbrief gemaakt. In deze nieuwsbrief staan allerlei koopjes die relevant voor u zijn. Wanneer u bijvoorbeeld heel graag de laatste iPhone wilt bemachtigen, kunt u zich abonneren op de iPhone Black Friday deals. U krijgt dan alleen deze deals in uw mailbox.