Alternate Black Friday 2023

Black Friday Alternate
De Black Friday 2023 deals van Alternate zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Alternate

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis | Gratis retourservice
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

2Black Friday bij Alternate

Alternate is dé shop voor elektronica in Europa. Niks is te gek. Alternate verkoopt alles in de hardware, software en entertainment branche. Denk aan Notebooks, pc's en tablets maar ook aan producten voor uw uiterlijk zoals scheerapparaten, krultangen en nog zoveel meer. Tijdens Black Friday zijn er speciale Alternate deals!

Alternate opende in 2007 in België haar deuren. Met een eigen showroom, technische dienst en helpdesk bood Alternate gelijk een totaalpakket aan voor zowel particuliere afnemers als bedrijven. Eind 2016 hebben de Nederlandse en Belgische Alternate hun krachten gebundeld met een nieuw distributiecentrum in Tholen. Alternate heeft het voordeel van een uitgebreid productassortiment en een snelle aflevering. Het is niet alleen gericht op elektro producten als laptops, pc's en smartphones maar juist ook op het witgoed. Hierdoor is Alternate een diverse webshop en showroom waar u kunt slagen voor ieder elektronisch apparaat.

Alternate Black Friday deals

Black Friday is een kortingsdag waarop heel België klaar zit om de aller strafste deals te scoren. Zowel in de winkelstraten als online zijn de Belgen klaar om de allernieuwste elektro of witgoed producten aan te schaffen. Het bijzondere aan Black Friday is dat dit fenomeen uit de VS komt. Daar werd het gevierd vanwege het feit dat veel Amerikanen op de dag na Thanksgiving vrij zijn en de stad ingingen. Alternate is één van de grote namen die al jaren meedoet aan dit festijn. Behalve grote webshops doen ook veel lokale partijen mee, maar het is moeilijk om de grote warenhuizen bij te houden met hun prijsknallers.

Als eerste de strafste deals bemachtigen!

Black Friday 2023 wordt gevierd op 24 november 2023. Bedenk dus snel wat u dit jaar nodig heeft voor Sint- of kerst zodat u met Black Friday klaar bent om deze producten aan te schaffen. Black Friday Expert helpt u een beetje om dit proces te vereenvoudigen. U kunt zich abonneren op de Deal Alerts. Dan krijgt u tijdens de Black Friday periode mails met de allerbeste deals.

Relevante productcategorieën

Elektro | Speelgoed | Televisies | PC-Computers | Laptops

Interessante pagina's