Black Friday Xbox

Xbox Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 koopt u uw Xbox console, spellen en accessoires, zeer voordelig met promoties oplopend tot wel -40%! De allerbeste Black Friday deals op Xbox artikelen vindt u op deze pagina.

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Xbox

Heeft u zin om tijdens de feestdagen op uw Xbox te spelen en te genieten van uw vakantie? De Xbox beschikt over een 4K Ultra HD Blu-Ray en 4K-video streaming waarmee u op elk moment kunt profiteren van een scherp en helder beeld. Lees snel verder voor de Xbox one Black Friday 2024 deals. 

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Xbox

Naar onze verwachting zijn de Xbox One kortingen vergelijkbaar met die van voorgaande jaren. Daarnaast komt dit jaar de Xbox Series X uit. Een nieuw model betekent mooie korting op oudere modellen. De Xbox One zou dus goedkoper kunnen zijn.

Xbox Black Friday deals van eerdere edities

Lees hier de voorgaande Xbox deals:

  • Tot 40% korting op Surface en Xbox bij Microsoft;
  • En meer!

Xbox One

De Xbox One is een spelcomputer met perfecte grafische kwaliteiten en een vernieuwde Kinect-sensor. Deze sensor zorgt voor spraakherkenning en een krachtige controller. De Xbox One is voor gamers die houden van avontuur en niet bang zijn voor nieuwe werelden!

Xbox Series X

De officiële releasedatum van de Xbox Series X is bekend gemaakt: 20 november 2020. Eén week vóór Black Friday kunt u meer spelen en dus meer genieten. Daarnaast is de X ontworpen voor meer snelheid en betere prestaties. Schrijf deze datum dus op in uw agenda!

Xbox game pass

De Xbox game pass is dé game-bibliotheek waar u honderden nieuwe en klassieke pc games kunt bekijken. U ontdekt als eerste de nieuwste games en bent ook als eerste op de hoogte van een korting op old-time gaming klassiekers. 

Black Friday Xbox producten

Eén van de Xbox producten is de Xbox live omgeving. Hier kunt u gamen met één van de grootste communities ter wereld. Daarnaast heeft u bij het gamen natuurlijk een Xbox controller nodig. Deze heb je in diverse maten, designs en functionaliteiten. 

Huidige deals en acties

Heeft u zin in het spelen van een game? Schaf dan uw favoriete game console aan. Vooral tijdens Black Friday zijn er hoge kortingen. Op de hoogte blijven doet u via ons deal- en winkeloverzicht. We publiceren hier regelmatig de beste Black Friday Xbox One deals!