Xbox Black Friday 2019

Tijdens Black Friday 2019 koopt u uw Xbox console, spellen en accessoires, zeer voordelig met promoties oplopend tot wel -40%! De allerbeste Black Friday deals op Xbox artikelen vindt u op deze pagina.

Lees verder

Black Friday Xbox: Profiteer van Xbox One deals

Heeft u al zin om tijdens de feestdagen op uw Xbox te spelen en te genieten van uw vakantie? Tijdens Black Friday is de Xbox One in de aanbieding. Deze spelcomputer beschikt over een 4K Ultra HD Blu-Ray en 4K-video streaming waarmee u op elk moment kunt profiteren van een scherp en helder beeld. Wij van Black Friday Expert houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Kent u Black Friday? Black Friday is overgewaaid vanuit Amerika. Daar wordt Thanksgiving altijd gevierd op de vierde donderdag van de maand, de dag erna wordt Black Friday gevierd. De maandag daarna is tegenwoordig Cyber Monday. Het weekend van 29 november staat dus geheel in het teken van korting, korting en nog eens korting. Zo ook op de gameconsole Xbox One.

De beste Xbox One deals van Black Friday

De nieuwste exemplaren van Xbox zijn de Xbox One en de Xbox S. Op allebei de spelcomputers kunt u de echte klassiekers spelen maar ook nieuwe spellen uitproberen. Het speciale voordeel van de Xbox One ten opzichte van de Xbox S is dat deze Xbox 40% meer kracht heeft dan de andere spelcomputers. Verder kunt u met de Xbox One clips opnemen en streamen met 4K- resolutie die het scherm biedt. Heeft u wel zin om computerspelletjes te spelen op uw nieuwe spelcomputer tijdens het werken door? Houd dan de Xbox One deals goed in de gaten tijdens Black Friday!

Profiteren van de beste kortingen in België

Wilt u zeker zijn dat u uw favoriete deal niet aan u voorbij gaat? Abonneer u dan op de Deal Alerts en u wordt vóór en tijdens Black Friday 2019 op de hoogte gehouden over de laatste deals.