Xbox Series S Black Friday
Xbox Series S

Xbox Series S Black Friday 2024

Samen met de Xbox Series X is de Xbox Series S spelcomputer een van de nieuwste consoles van Microsoft. De nieuwe spelcomputer is sinds eind 202 op de markt. Daarom verwachten we toffe Xbox Series S Black Friday promoties te gaan zien.

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Xbox Series S Black Friday 

De Xbox Series S is het budgetmodel van de Xbox Series X. De verschillen tussen de twee zijn dan ook de moeite waard om te vermelden. De Xbox Series S is net wat minder krachtig, omdat deze console minder RAM-geheugen heeft. Het heeft gelukkig geen hele grote impact op de game-ervaring. En dat is prettig, want de Series S kost maar €299,-. Dit terwijl de Series X voor €499,- op de markt is. Microsoft heeft daarbij ook aangekondigd dat abonnees van GamesPass gratis toegang gaan krijgen tot EA Play, dus hiermee krijgt u bijvoorbeeld toegang tot FIFA. Kortom, de Xbox Series S gaat absoluut de moeite waard zijn om aan te schaffen! 

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Xbox Series S

Wanneer we kijken naar andere Xbox aanbiedingen tijdens voorgaande Black Friday edities, zien de voorspellingen er goed uit. Vorig jaar ontving u bijvoorbeeld tot -40% korting op Surface en Xbox bij Microsoft. We verwachten mooie promoties tijdens Black Friday 2024, omdat hij sinds 2021 op de markt is. Ook weten we zeker dat de Xbox One consoles tijdens Black Friday met een spotprijs over de toonbank gaan.

Black Friday deals van eerdere edities

  • Op de Xbox One S 1TB + 2 controllers -34% korting bij Game Mania;
  • Bij MediaMarkt -46% korting op de Xbox One S 1T;
  • Op de Xbox One S All Digital -50% korting bij Otto;
  • Bij wehkamp -30% korting op de Xbox One X 1TB + Forza Horizon 4 Bundel. 

Xbox producten

De laatste uitgebrachte Microsoft consoles zijn de Xbox One, Xbox One S en de Xbox One X. Elke console van Xbox heeft een reeks exclusieve spellen, zoals State of Decay 2, Halo 5, Son of Rome en Forza Motorsport 7. Deze exclusieve spellen kunnen alleen gespeeld worden op de Xbox en niet op systemen als PlayStation of Nintendo. Daarnaast zijn er ook nieuwe toffe games.

Huidige deals en acties

Wanneer u benieuwd bent of er al een huidige Xbox aanbieding is, kunt u ons winkel– en dealoverzicht checken. Wie weet heeft u wel geluk en speelt u binnenkort uw favoriete games op de Xbox!