Xbox Series S Black Friday
Xbox Series S

Xbox Series S Black Friday 2021

Dat de Xbox Series X komt, dat weten we nu allemaal wel. Maar het is nu ook eindelijk een feit dat het budgetmodel de Xbox Series S uit gaat komen! Microsoft heeft het nog lang een geheim gehouden, maar nu weten we het zeker, hij komt! De nieuwe spelcomputer is vanaf 22 september 2020 te reserveren en vanaf 10 november wordt deze geleverd. Daarom hopen we ook nog toffe Xbox Series S Black Friday promoties te gaan zien.

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Xbox Series S Black Friday 

De Xbox Series S is het budgetmodel van de Xbox Series X. De verschillen tussen de twee zijn dan ook de moeite waard om te vermelden. De Xbox Series S gaat net wat minder krachtig worden, omdat deze console minder RAM-geheugen heeft. We moeten nog even afwachten om erachter te komen of dit effect heeft op de game-ervaring. Klinkt dus helemaal niet aantrekkelijk om de Series S aan te schaffen. Maar niets is minder waar, want de Series S kost maar €299,-. Dit terwijl de Series X voor €499,- op de markt zijn. Microsoft heeft daarbij ook aangekondigd dat abonnees van GamesPass gratis toegang gaan krijgen tot EA Play, dus hiermee krijgt u bijvoorbeeld toegang tot FIFA. Kortom, de Xbox Series S gaat absoluut de moeite waard zijn om aan te schaffen! 

Voorspellingen voor Black Friday 2021 Xbox Series S

Wanneer we kijken naar andere Xbox aanbiedingen tijdens voorgaande Black Friday edities, zien de voorspellingen er goed uit. Vorig jaar ontving u bijvoorbeeld tot -40% korting op Surface en Xbox bij Microsoft. Of de Xbox Series S in de aanbieding gaan zijn tijdens Black Friday 2021 is nog de vraag, omdat deze pas nét op de markt is. Wel weten we zeker dat de Xbox One consoles tijdens Black Friday met een spotprijs over de toonbank gaan.

Black Friday deals van eerdere edities

  • Op de Xbox One S 1TB + 2 controllers -34% korting bij Game Mania;
  • Bij MediaMarkt -46% korting op de Xbox One S 1T;
  • Op de Xbox One S All Digital -50% korting bij Otto;
  • Bij wehkamp -30% korting op de Xbox One X 1TB + Forza Horizon 4 Bundel. 

Xbox producten

De laatste uitgebrachte Microsoft consoles zijn de Xbox One, Xbox One S en de Xbox One X. Elke console van Xbox heeft een reeks exclusieve spellen, zoals State of Decay 2, Halo 5, Son of Rome en Forza Motorsport 7. Deze exclusieve spellen kunnen alleen gespeeld worden op de Xbox en niet op systemen als PlayStation of Nintendo. We verwachten met de lancering van de Xbox Series S, ook weer toffe nieuwe games

Huidige deals en acties

Wanneer u benieuwd bent of er al een huidige Xbox aanbieding is, kunt u ons winkel– en dealoverzicht checken. Wie weet heeft u wel geluk en speelt u binnenkort uw favoriete games op de Xbox!