Black Friday Herenfashion
Herenmode

Herenfashion Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 koopt u uw herenkleding, schoenen, juwelen en accessoires, zeer voordelig met promoties oplopend tot ongeveer -70%! De allerbeste Black Friday deals op herenfashion vindt u op deze pagina.

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Heren fashion

Ja, het is weer bijna zo ver! Black Friday is dé kortingsdag van het jaar waarop honderden producten weer in de uitverkoop zijn. Zo ook fashion voor mannen. Heeft u dus behoefte aan een nieuw kostuum voor de kerstdagen, een prachtige blouse of overhemd of leuke T-shirts voor een casual look? Tijdens Black Friday kunt u veel fashion vinden en kopen! Want er is zo veel korting, dat u niet maar één T-shirt koopt maar gelijk vier of vijf. En het maakt niks uit voor uw portemonnee! Geweldig toch?!

Wat kunt u verwachten aan mannen fashion? Heel veel natuurlijk! Ten eerste vindt u honderden shirts in de uitverkoop. Denk aan leuke polo’s voor tijdens het sporten of voor een chique ontmoeting. Of leuke shirts met teksten of strepen die u kunt combineren met een pantalon of jeans. Daarnaast vindt u natuurlijk ook schoenen in de aanbieding. Denk aan Dr. Martens, Timberland schoenen of sportswear van Vans, adidas of Nike. Tijdens Black Friday kunt u tienduizenden fashion producten vinden voor iedere trendy man. Wij zouden zeggen, check nu alvast uw favoriete fashion items en maak alvast een verlanglijstje zodat u straks niet lang hoeft na te denken over wat u aanschaft.

Black Friday herenkleding: nieuwe kledingkast in november!

Black Friday! Het is dé kortingsdag die wordt gevierd op de vrijdag na Thanksgiving. Dit feest vindt altijd plaats in Amerika, waar Black Friday ook is ontstaan. De dag na Thanksgiving werd altijd gezien als start van het kerstinkopen seizoen. Het was dé dag waarop winkeliers voor het eerst niet meer in het rood stonden maar winst maakten. Deze winst schreven ze vervolgens op met zwarte letters, is één van de redenaties. Vandaar Black Friday! Winkelketen Macy’s startte vervolgens op de dag na de traditionele feestdag met een kortingsparade. Deze parade is heel de wereld over gegaan. Sindsdien is de kortingsdag wereldwijd bekend. Vooral veel elektronica en smartphone producten worden er verkocht, maar ook talloze fashion stores doen mee aan deze grote uitverkoop.