Vans Black Friday 2024

Black Friday Vans
De Black Friday 2024 deals van Vans zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Vans

Gratis verzending vanaf €50 | Gratis retourneren

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Vans

Vans zijn dé schoenen die comfortabel zitten, te combineren zijn met elke outfit en waarbij te gekke prints niet raar zijn. U kunt ze laten zien: 'make it seen'. U kunt ermee muziek maken: 'make it loud' en u kunt ermee werken: 'make it work'. Kortom, Vans schoenen zijn er voor iedereen, voor iedere situatie en op elk moment. Bent u al enthousiast geworden? Misschien heeft uw schoenenplank nog wel een plekje over voor een paar toffe Vans. Op 29 november 2024 zijn de Vans nu nóg goedkoper!

Over Vans

Haal die Vans 'off the wall'! Dit dacht Paul Van Doren in 1966 toen hij de deuren opende van de eerste Rubber Company winkel. Het allereerste model verkocht hij in zijn kleine winkel in Californië. Al snel werd zijn merk schoenen populair bij skaters, vanwege de wafel-achtige zolen die extra grip geven. Vans heeft echter veel economische problemen gekend maar is inmiddels zo populair dat zelfs celebrities de schoenen dragen. Dit heeft gezorgd voor een enorme boost bij Vans. Vandaag de dag behoort Vans tot één van de top sneaker merken wereldwijd. Reden genoeg dus om ook mee te doen aan de wereldwijde kortingsdag Black Friday. Wacht nog even met het kopen van uw nieuwe, favoriete paar tot 29 november 2024, want dan koopt u ze goedkoper dan ooit.

Relevante productcategorieën

Sport | Fashion

Interessante pagina's