Black Friday Groot Elektro
Groot elektro

Groot Elektro Black Friday 2024

In de week van vrijdag 29 november 2024 zijn er vele straffe promoties op groot elektro te verkrijgen. Tijdens Black Friday koopt u uw koelkast, wasmachine, droogkast, vaatwasser zeer voordelig aan met promoties oplopend tot wel -70%. Het verleden laat zien dat de hoogste korting op groot elektro gegeven wordt in de week van Black Friday. Wanneer uw apparaten aan vervanging toe zijn, dan is Black Friday hét moment om te besparen op deze vaak kostbare apparaten!

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Groot Elektro

Met kerst krijgt u misschien wel familie op bezoek, is iedereen thuis. Het is een gezellige boel en dat is super leuk, maar kan ook wel erg druk zijn. Al klaar om die grote was te gaan doen na de drukke dagen of alle rommel op te ruimen? Nee, toch?! Dat is niet iets waar we op zitten te wachten. Black Friday Expert wil u helpen dit iets makkelijker te maken met de Black Friday witgoed deals!

Black Friday komt standaard uit de VS waar een gedeelte van de Amerikanen normaal gesproken op de dag na Thanksgiving vrij is. Dit zorgde voor enorme drukte in de winkelstraten en vandaar dat Black Friday van start ging. Een dag waarop winkeliers hun prijzen omlaag zouden gooien, zodat iedereen nog de laatste Sint- en kerstinkopen kon doen.

Een schoon huis met de Black Friday witgoed deals

Een schoon huis wil iedereen. Toch is het soms niet helemaal haalbaar met de mogelijkheden die er zijn. Misschien is bijvoorbeeld uw stofzuiger wel kapot of heeft u zoveel was dat uw wasmachine of droger het heeft begeven? Gelukkig zijn er meerdere winkels die tijdens Black Friday 2024 voldoende elektronica in de uitverkoop hebben waardoor u met een gerust hart een nieuwe kunt bestellen en ook nog geld overhoud in uw portemonnee. Bekijk voor alle witgoed deals de Deal Alerts. U kunt uzelf abonneren op Deal Alerts om rond de periode van Black Friday mails met daarin de laatste en meest straffe groot elektro deals te ontvangen van onder andere Blokker, Makro of Amazon.