Winkel header

Makro Black Friday 2020

De promoties van Makro van 2020 zijn helaas nog niet bekend.

De voordelen van shoppen bij Makro

Assortiment met tienduizenden producten
Gratis afhaling in de winkel
Levering aan huis
14 dagen gratis retourneren
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Makro

Tijdens Black Friday kunt u bij Makro hoge kortingen vinden op vrije tijd, elektronica en party producten. Maar ook als u hard aan het verbouwen bent en op zoek bent naar verschillende soorten bouwmaterialen, gereedschap, sanitair en lichtvoorzieningen kunt u terecht bij Makro. Speciaal voor u heeft Black Friday Expert de beste Makro aanbiedingen op een rijtje gezet!

Black Friday is dé kortingsdag van het jaar! Tijdens deze dag kunt u niet naar de winkelstraat gaan zonder te ontkomen aan alle Black Friday deals. Op 27 november 2020 vindt u korting op alles wat u kunt bedenken. Makro doet natuurlijk vrolijk mee aan deze actie. Vorig jaar was Black Friday bij Makro al een groot succes. Er was toen hoge korting op servies, pannen, textiel, meubels, kleding en woondecoratie.

Makro Black Friday deals

Bij Makro vindt u alles wat u maar kunt bedenken! Van speelgoed voor uw kind, tuinartikelen tot aan elektronica &multimedia artikelen. U bent helemaal klaar voor de feestdagen met de producten van Makro. Speelgoed als Sinterklaas- of kerstcadeau? Of bent u klaar met alle blaadjes op de grond en wilt u uw tuin herfst klaar maken? Bij Makro vindt u honderden huis- en tuin artikelen die u daarbij helpen. Behalve dat, kunt u ook van alles vinden wanneer u aan het verbouwen bent. Tijdens Black Friday is een groot gedeelte van deze Makro producten in de aanbieding.

Blijf op de hoogte door de Deal Alerts

Wilt u zeker zijn dat uw favoriete deal niet aan u voorbijgaat? Abonneer u op de Deal Alerts en u weet zeker dat uw Black Friday 2020 aanbieding niet verdwijnt voordat u 'm heeft gezien."