Black Friday MacBook
Macbook Pro

MacBook Black Friday 2024

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday MacBook: De beste MacBook deals

De MacBook van Apple is natuurlijk wel één van de meest herkenbare producten van deze fabrikant. Deze laptop is licht, snel en perfect gemaakt voor gebruikers die een grote opslag nodig hebben. Met Black Friday is zelfs een duur product als de Apple MacBook in de aanbieding. Wacht dus nog even met bestellen, Black Friday Expert houdt u op de hoogte!

Kent u Black Friday al? Het kan u bijna niet meer ontschoten zijn. Black Friday is dé dag waarop winkeliers alles uit de kast proberen te halen om consumenten naar hun winkel proberen te trekken. Dit is ook niet zo gek, want er doen honderden winkels mee aan deze kortingsdag. Het is dus belangrijk op te vallen. Black Friday is ooit begonnen in Amerika waar het op de dag ná Thanksgiving werd gevierd. Op de vierde vrijdag van november was altijd iedereen vrij, dus dé perfecte dag om eropuit te gaan. Nu is deze dag ook in België erg populair.

De beste MacBook Pro tijdens Black Friday

Indien u een nieuwe MacBook Pro wilt aanschaffen, moet u wachten tot het juiste moment. Zo’n aankoop is vaak enorm duur en doet u niet zomaar. Tijdens Black Friday 2024 is het ultieme moment om deze gedachten even los te laten, want er gaat vaak zoveel geld af dat u deze deal niet voorbij kunt laten gaan. De Apple MacBook Pro heeft vaak vele voordelen waaronder de snelheid, de grote opslag en geheugen en het geruisloze ontwerp. Door deze voordelen biedt deze MacBook echt meerwaarde. Ook heeft het nieuwste model 35% meer batterijcapaciteit waardoor u langer zonder stopcontact kunt en dus op elk plekje uw werk af kunt maken.

De beste MacBook Air tijdens Black Friday

Het voordeel van de Apple MacBook Air ten opzichte van de MacBook Pro is dat de Air heel dun en licht is en een Retina-display heeft. Dit houdt in dat u de Air eigenlijk overal mee naartoe kunt nemen. Verder heeft de MacBook Air een Touch ID, één van de allernieuwste toetsenborden en een Force Touch-trackpad. Een ander voordeel is dat deze MacBook Air ook sustainable is. Dit Apple product is het allergroenste product tot nu toe omdat het gemaakt is van 100% gerecycled aluminium. Cool toch?! Hierdoor heeft u én het allerbeste en nieuwste exemplaar maar gaat u ook nog eens milieubewust om met uw elektronica.

Op de hoogte zijn van de beste deals

Om zeker te weten dat u geen enkele MacBook deal mist, kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief. Tijdens deze updates wordt u de week vóór en tijdens Black Friday regelmatig op de hoogte gehouden over wanneer de beste deals verschijnen.