Black Friday MacBook Air
Macbook Air

MacBook Air Black Friday 2024

De MacBook Air is dé dunne, lichte laptop van Apple. Dit exemplaar is overal makkelijk mee naartoe te nemen. Daarnaast is het ideaal voor zware professionele bewerkingsprogramma’s. MacBooks zijn duur, maar tijdens Black Friday 2024 afgeprijsd. Lees snel verder voor de MacBook Air deals van 2024!

Lees verder

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday MacBook Air

De MacBook Air is de lichte, dunne MacBook van Apple. De MacBook weegt slechts 1,29 kg  en is daarmee amper voelbaar in uw rugtas. Daarnaast is het een ideale notebook voor de dagelijkse professionele of persoonlijke bezigheden. Tijdens Black Friday 2024 zijn de MacBook promo’s al jaren niet meer weg te denken.  Ook dit jaar verwachten we weer straffe MacBook Black Friday aanbiedingen. 

Voorspellingen voor Black Friday 2024 MacBook Air

Voor Black Friday 2024 verwachten we dat de MacBook Air weer één van de populaire elektro producten zal zijn. Vorig jaar stonden er al enkele MacBook Air deals in de top 50 productdeals van Black Friday in België. Naar verwachting wordt het aantal topdeals dit jaar alleen maar meer. Vorig jaar was er bij de Apple Store bijvoorbeeld tot € 200 voordeel op Apple producten. De aanbieding van de Apple Store begon pas op Black Friday zelf en liep door tot en met Cyber Monday. Er zijn vaak meerdere webwinkels die beschikken over een MacBook Air Black Friday deal, daarom is het goed om regelmatig een kijkje op het overzicht te nemen, voor de precieze data waarop de MacBook Black Friday deals ingaan. 

MacBook Air Black Friday aanbiedingen van eerdere edities

Tijdens de vorige edities van Black Friday waren er al enkele Black Friday Apple MacBook aanbiedingen bij winkels als de Apple Store, Amac en MediaMarkt. Enkele goede deals kunt u hier vinden:

  • Apple MacBook Air 13/1.6 I5/8/128GB/TID SPACE GREY MVFH2FN/A van € 1249 voor € 999;
  • Apple MacBook Air 13.3″ LED 128GB SSD 8GB RAM Intel Core i5 Dual Core 1.6GHz Space Gray van € 1249,- voor € 999;
  • Apple Macbook Air (2017) – 13 inch – 128 GB – Qwerty van € 999,- voor € 869;
  • De MacBook Air 2020 – I5 – 256 GB – Grey van €1249 naar €1099, dus met -12% korting; 
  • Apple MacBook Air 2020 – 256 GB – SPACE GREY van €1249 naar €999, dus met -20% korting. 

Wanneer komt de MacBook Air 2020 uit?

De MacBooks zijn inmiddels bijgewerkt naar 2020. U kunt de nieuwe MacBook Air dus in huis halen. Aangezien de nieuwe MacBook al beschikbaar is, is er een grote kans dat deze 2020-versie ook wordt meegenomen in de Black Friday deals. U kunt dus ook nog even wachten met u aankopen tot 29 november. Dat kan u erg veel geld besparen. 

Welke MacBook Air moet ik kopen?

De MacBook Air heeft een model van 11 inch en een model van 13 inch. De 11 inch Air MacBook heeft naast een kleiner display een kortere accuduur. U kunt 9-10 uur overleven zonder stroom, bij een MacBook Air 13-inch is dit 12 uur lang. Veel verschillen tussen de soorten MacBook Air zijn er dus niet. Tussen de MacBook Air en de MacBook Pro zitten echter wel een aantal verschillen. 

MacBook Air vs. MacBook Pro

De MacBook Air is in verhouding een stukje lichter dan de MacBook Pro en heeft een accu die langer meegaat. Bent u dus vaak onderweg voor uw werk en wilt u tijdens uw reizen kunnen werken? Dan is een MacBook Air een slimme investering. Wanneer u echter veel gebruik moet maken van grafische programma’s is het handiger om een MacBook Pro aan te schaffen. Deze MacBook heeft net wat meer werkgeheugen. Dit geheugen en de processor zorgen ervoor dat je sneller aan de slag kunt met grafische programma’s. Welke MacBook u moet kiezen, hangt dus helemaal af van de doeleinden waar de MacBook voor gebruikt gaat worden. 

Black Friday MacBook Air producten

Behalve deals op de MacBook Air kunt u tijdens Black Friday 2024 ook straffe deals voor de MacBook Pro verwachten. Vorig jaar golden de € 200 voordeel op MacBook Air producten ook voor MacBook Pro producten. Naast een MacBook kunt u de Apple collectie tijdens Black Friday eenvoudig en goedkoop uitbreiden met een nieuwe iPhone, AirPods of een iPad.

Huidige deals en acties

Benieuwd naar de MacBook Air deals en aanbiedingen voor dit jaar? Neem dan regelmatig een kijkje op het deal- of winkeloverzicht. We updaten deze regelmatig met de laatste deals. Zo bent u goed voorbereidt op Black Friday!