TUI Black Friday 2024

Black Friday TUI
De Black Friday 2024 deals van TUI zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij TUI

Beste prijs garantie | Dagelijks nieuwe aanbiedingen met korting

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday TUI

Misschien bent u al helemaal met uw hoofd letterlijk in de wolken, op weg naar één of andere prachtige reisbestemming? Lekker zonnen aan het strand genietend van het heerlijke weer. Met de kids naar een pretpark, of uw gedachten even verzetten in een museum over bijvoorbeeld de Griekse oudheid. Toch bent u wanneer u uw ogen opent na een paar minuten helaas weer terug op uw kantoor, of in uw bed. Nog eventjes wachten.. Het is nog geen zomer. Of nog niet genoeg geld.. Eerst eventjes sparen. Deze gedachten springen waarschijnlijk bij u op, maar wees niet bang. Er komt namelijk een grote kortingsdag aan waarmee zelfs de aller tofste reizen zijn afgeprijsd! Tijdens Black Friday is alles mogelijk!

Over TUI

TUI is een van oorsprong Duitse organisatie die zich richt op de toerisme-, scheepvaart- en logistiek. Vanaf 2007 werd TUI gefuseerd met de Britse touroperator First Choice Holidays. Vanuit daar ontstond een nieuwe organisatie en begon TUI zich alleen nog maar op vluchten en travel te richten. Inmiddels heeft de TUI group 55.500 medewerkers, bezit het 150 vliegtuigen, meer dan 380 hotels en ook nog eens 16 cruiseschepen. Kortom, TUI is een grote aanbieder in de reisbranche. Voor een reis met TUI kunt u professionaliteit verwachten en klasse. Maar nu nog even over de prijzen..

Blijf op de hoogte van de Black Friday deals

Als we eerlijk zijn, zijn de prijzen van een vlucht natuurlijk nog best wel duur. Toch kan Black Friday daar verandering in brengen. Black Friday is namelijk een internationale kortingsdag. Waar het in 2015 klein begon op de dag na Thanksgiving; is het inmiddels dé dag waarop letterlijk winkels omver worden gelopen door enthousiaste consumenten die de allerbeste deals willen bemachtigen. Om er zeker van te zijn dat u de aller tofste deal niet mist, kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierdoor gaat uw favoriete deal niet aan u voorbij!

Relevante productcategorieën

Vliegtickets | Vakanties | Vrije Tijd

Interessante pagina's

Hotels