Black Friday Vliegtickets
vliegtickets black friday productfoto

Vliegtickets Black Friday 2024

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Tijdens Black Friday 2024 besteld u vliegtickets, zeer voordelig met promoties oplopend tot ongeveer -45%! De aller goedkoopste vliegtickets boekt u tijdens Black Friday via deze pagina.

Black Friday Vliegtickets: Fly away!

Heeft u al zin om het vliegtuig in te stappen en te genieten van een welverdiende reis naar een prachtige bestemming? Zonnen aan een lang uitgerekt strand aan de Spaanse kust, genieten van een lekkere cocktail? Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Iedereen kijkt wel eens uit naar vakantie. En hoewel november misschien niet de ideale tijd lijkt om op vakantie te gaan, is het wel de perfecte tijd om een reis te boeken. Op 29 november 2024 is het namelijk weer Black Friday, waar u als consument volop van kunt profiteren.

Black Friday vluchten

Tijdens Black Friday is het de uitgelezen kans om een weekendje weg te boeken en er even lekker tussenuit te gaan. Verschillende vliegtuigmaatschappijen bieden namelijk hoge kortingen aan tijdens november. Zo kunt u dus met Black Friday alvast uw vlucht boeken, terwijl u misschien pas een paar maanden later op vakantie gaat. Eén van de aanbieders van vliegtickets is bijvoorbeeld KLM. Vorig jaar had deze aanbieder met de ‘Blue Fly days’ topdeals voor een kleine prijs. Deze aanbiedingen waren razend populair en waren supersnel uitverkocht. Dit gold ook voor de deals van andere aanbieders zoals: Brussels Airlines en TUI. Bij TUI golden de Black Friday deals zelfs maar 1 dag. Zo snel waren de vakantiedeals uitverkocht. U ziet dat het dus belangrijk is dat u op de hoogte bent van de deals, helemaal bij reizen. Hier geldt namelijk op = op. Het zou super jammer zijn wanneer u straks niet mee kunt met de reis waar u zich zo op had verheugd, omdat u net te laat was met boeken. Lees snel hieronder hoe u zorgt dat u die ene top reisdeal niet mist!

Op de hoogte blijven van de strafste kortingen

Hoe zorgt u nou dat u die ene zotte deal scoort? Dit doet u ten eerste door u te abonneren op de nieuwsbrief. U kunt in de nieuwsbrief zelf aangeven in welk soort deals u bent geïnteresseerd. Hierdoor ontvangt u alleen de deals die voor u relevant zijn. Verder kunt u regelmatig een kijkje nemen op de Black Friday deals pagina. We zullen hier aangeven wanneer een actie van een vluchtmaatschappij ‘actief’ is, zodat u gelijk de vlucht kunt boeken. Wij hopen dat u hier iets aan heeft, neem een kijkje bij de deals en veel vakantieplezier!