KLM Black Friday 2024

Black Friday KLM
De Black Friday 2024 deals van KLM zijn nog niet bekend. Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij KLM

Telefonische klantenservice van maandag t.e.m. zondag van 04.00 - 20.30 uur | 24/7 bereikbaar via de social media kanalen

De eerste Black Friday deals niet missen?!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

De meest populaire categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
PlayStation
Nintendo Switch
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
iPhones
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday KLM: Vlieg met ons mee!

De Blue Fly deals waren er vorig jaar: misschien klinkt het u wel bekend in de oren. KLM pakte groots uit met hoge kortingen op verre vluchten en vakanties. Toch hebben we gemerkt dat deze vluchten vaak snel uitverkocht zijn en we maar kort van de KLM deals konden genieten. Redenen genoeg dus om goed op de hoogte te zijn van de straffe kortingen die deze vliegtuigmaatschappij dit jaar tijdens Black Friday 2024 gaat aanbieden. Wij verwachten dat KLM dit jaar weer uit gaat pakken met te gekke Blue Fly days: maar dat weer geldt op = op. Daarom verzoeken wij u uw riemen vast te maken en goed op te letten, want mocht u mee willen met KLM naar Afrika, Amerika of Japan zult u zich moeten abonneren op de nieuwbrief. U ontvangt dan te gekke Fly deals en bent er als eerste bij! Dus.. ready for take off?"

Relevante productcategorieën

Vliegtickets | Vrije Tijd

Interessante pagina's

Hotels