Black Friday Hotels
hotels black friday productfoto

Hotels Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 boekt u uw hotelovernachtingen, zeer voordelig met promoties oplopend tot ongeveer -60%! De allerbeste Black Friday deals op hotels vindt u op deze pagina.

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Hotels: Overnacht voor minder

Samen met uw partner naar een prachtig hotel in Europa om te genieten van een prachtige citytrip. Daarna hand in hand lopen door Parijs om het uitzicht van de Eiffeltoren samen te bewonderen. Of in de bossen in Nederland of België even bijkomen van het drukke leven van alledag en gewoon even in een hotel verblijven gedurende een lang weekend. Misschien denkt u dat dit niet voor u is weggelegd. U heeft wellicht geen tijd, geen geld en een aantal kids die een weekend in een hotel niet mogelijk maken. Toch probeert Black Friday daar verandering in te brengen!

Hotel aanbieders tijdens Black Friday

Aanbieders waar bijvoorbeeld reisdeals te vinden kunnen zijn tijdens Black Friday zijn: Neckermann, Groupon en Corendon. Verder zijn er nog tientallen andere hotelaanbieders. Wij weten de deals voor 2024 nog niet maar van bovenstaande en andere aanbieders kunt u zeker deals verwachten het komende jaar. Houd Black Friday Expert goed in de gaten voor de strafste deals.

Black Friday Hotel deals

Black Friday 2024 gaat namelijk de kortingsdag van het jaar worden. De dag waarop honderden bedrijven al maandenlang hebben gewacht. De strafste deals vragen namelijk al maanden aan voorbereiding voor de winkels. Dit resulteert vaak in één grote concurrentiestrijd en in winkels die pas om 0.00 uur op 29 november 2024 hun deals bekend maken. Van tevoren wordt het dus lastig om al te informeren wat de deals gaan worden. Gelukkig weten wij van Black Friday Expert als één van de eersten wat alle Black Friday deals gaan worden in België. Deze deals zullen wij vervolgens plaatsen op ons dealoverzicht. Wanneer u ziet dat een deal ‘nu geldig’ is, betekent dit dat de Black Friday deal is ingegaan. Verder kunt u zich ook abonneren op de nieuwsbrief. U ontvangt dan alle deals in uw mailbox.