Center Parcs Black Friday 2023

Laatste kans!
Center Parcs Black Friday

Vier de herfst met waanzinnige korting!

Over de promo

Kijk vast uit naar de herfst en boek vandaag nog je Center Parcs verblijf met tot wel €4000,- korting! 

De voordelen van shoppen bij Center Parcs

Een ruim aanbod in vakantieparken | Ruim 50 jaar ervaring

Meer over de deals

Verblijf vanaf €299
4 persoon comfort cottage
3 nachten en 4 dagen
Center Parcs Black Friday
Vier de herfst met waanzinnige korting!
Niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Center Parcs

De koopjesdag van het jaar is weer in aantocht. Hoewel Black Friday nog helemaal niet zo lang bestaat in België, is het de laatste paar jaar wel flink gegroeid. Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika. Daar was de dag na Thanksgiving voor veel mensen een vrije dag en vandaar dat een groot deel van de Amerikanen in de stad te vinden was. Winkeliers konden geen betere dag hebben uitgekozen om korting aan te bieden op al hun producten. Dit kortingsfestijn heeft Europa overgenomen en inmiddels is de vierde vrijdag van november een wereldwijde kortingsdag.

Vakantievoordeel tijdens Black Friday

Black Friday zorgt voor veel leuke voordelen. U kunt zelfs niet alleen maar producten aanschaffen in de uitverkoop, maar ook reizen worden goedkoper. Bij Center Parcs waren er aanbiedingen tijdens de vorige editie van Black Friday op de huisjes in de kerst- en voorjaarsvakantie tijdens de periode van eind december tot en met begin maart. U kon dus vorige jaren met uw gezin, uw vriendengroep of uw partner goedkoop er even tussenuit door een reisje te boeken met Black Friday! Geniet ook dit jaar weer van uw vrije tijd en maak lekker een ontspannen reisje met de Center Parcs deals tijdens Black Friday 2023!

Over Center Parcs

Center Parcs kennen veel van ons van de idyllische, sfeervolle vakantieparken waar u even tot rust kunt komen. De vakantiebungalows zijn volop gelegen in de natuur. De bosrijke omgeving maken de Center Parcs huisjes tot gewilde bestemmingen voor een korte periode van vakantie. Veel mensen weten niet dat dit vakantieketen ooit is begonnen als warenhuis voor sport- en kampeerartikelen, waarna de eigenaar besloot een stuk bos te kopen om daar tenthuisjes op te zetten die verhuurt werd aan klanten en personeel. Inmiddels is Center Parcs uitgegroeid tot een Europees bekend vakantiemerk. Toch kan zo'n midweek in een vakantiehuis nog best prijzig zijn, maar tijdens Black Friday 2023 kunt u profiteren van straffe kortingen.

Op reis met Black Friday

Black Friday Expert weet helaas nog niet wat de Center Parcs deals van 2022 gaan worden, maar wat we wel weten is dat er weer vakanties in de aanbiedingen gaan komen. Vergeleken met vorig jaar is de verwachting dat dit aantal alleen maar toe gaat nemen. Maar de Center Parcs Black Friday deals zijn gewild, dus wees er snel bij! Een manier om u hierbij te helpen, is onze nieuwsbrief. Wanneer u uzelf abonneert op de nieuwsbrief maakt u het uzelf makkelijker. U krijgt dan namelijk de deals uit uw interessegebied alvast in uw inbox. Klaar voor een ontspannen kerst- of voorjaarsvakantie? Sta in de startblokken en wees er snel bij!"

Relevante productcategorieën

Vrije Tijd

Interessante pagina's

Hotels