Black Friday Vrije Tijd
black friday vrije tijd productfoto

Vrije Tijd Black Friday 2024

Onze vrije tijd besteden we natuurlijk het allerliefst aan leuke dingen doen, vakanties en reizen! In de week van 29 november 2024 zijn er naast de vele productdeals ook straffe promo’s te verkrijgen op heel veel vakanties, uitjes en evenementen! In de meeste gevallen worden er hoge kortingen gegeven op vouchers die gedurende een aantal maanden te verzilveren zijn. Scoor dus nu al uw uitjes voor het aankomende jaar tegen zeer gunstige tarieven!

Lees verder

Geen deals missen? Profiteer dan gratis van de nieuwsbrief!

Door u in te schrijven bevestigt u dat u de nieuwsbrief van BlackFridayExpert.be wilt ontvangen en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Vrije Tijd

Heeft u ook zoveel zin om even uit het dagelijkse drukke bestaan te stappen om te genieten van een aantal leuke uitjes? Met Black Friday zijn niet alleen producten in de aanbieding, maar zelfs dagjes weg en leuke activiteiten worden spotgoedkoop aangeboden. Ga er dus op uit met Black Friday!

Black Friday is die ene dag in november waarop alles in de sale is. Dit concept komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten waar de traditionele feestdag Thanksgiving altijd gevierd wordt op de vierde donderdag van november. De dag erna is traditiegetrouw de dag waarop veel Amerikanen niet hoeven te werken. Dit is dan ook de ideale dag voor de winkels om uit te pakken met veel korting.

Voordelig op reis met Black Friday

Black Friday wordt dit jaar gevierd op 29 november 2024. Dit is dus de ideale tijd om uw sint- en kerstinkopen te doen. Black Friday Expert geeft u een handig overzicht met alle winkels die meedoen aan deze kortingsactie. U kunt bij ons terecht voor alle deals van bijvoorbeeld winkels als Groupon, Hotels.com en CenterParcs. Bij onder andere deze organisaties kunt u dagjes uit, een avondje weg of een leuk evenement boeken. Alles voor gezelligheid met de feestdagen dus!

Mis geen enkele met de Deal Alert

Black Friday Expert gebruikt Deal Alerts om u tijdens en voor Black Friday op de hoogte te houden over de laatste en beste deals. U abonneert zich op de nieuwsbrief en ontvangt tegen de tijd dat Black Friday aanbreekt e-mails met de beste deals speciaal voor u geselecteerd.